2821
2789
عنوان

قد ۱۵۳ کوتاس؟

1760 بازدید | 27 پست

سلام من ۱۴ سالمه و خیلی ناراحتم هرروز دارم برای قدم زجر میکشم لابد با خودتون جا داری بابا اما نه جا نه ندارم چون چهار ساله از پریودیم میگذره و رشد قدی بعد پریدم رو کردم و دکتر  گفت شاید کلا یک سانت دیگه بکشی هرچقدرم که ورزش کنی و خودتو بکشی اون چنان قد نمیکشی قد مادرم ۱۶۰ و قد پدرم هم ۱۶۰ اما من حتی به همون ۱۶۰ هم نرسیدم اینقدر ناراحتم تو مدرسه همه بالای ۱۶۰ ان و من صفحاتم احتمال ۹۸ درصد بسته س 

توروخدا راه حل بدین امو پولی چیزی نیست بعد پریود جواب بده؟ چیکار کنم😭😭

با توجه ب سنت هنوز وقت داری تا ۱۸ برو با دکتر داروخونه صحبت کن شرایط تو بگو بهت دارو و مکمل و اینا میده .‌ خودتم برو والبیال ثبت نام کن تا ۱۸ میتونی قدتو بلندتر کنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هم قد توام ولی18سالمع و قدمو خیلی دوس دارم همه خوششون میاد کسی تاحالا مسخرم نکرده

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

منم همین مشکلو‌دارم 

ازین پکیجای ورزشی هم خریدم ولی خیلی سخت بود انجام ندادم 

الان ک دیگه زایمانم کردم 

ولی خیلییی دوست داشتم حداقل ۵ س دیگه اضافه میشدم 

خیلی ناراحتم اما کاری نمیشه کرد 

تخم مرغ بخور و پیش متخصص تغذیه تا رشد قدد راهکار بدد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
منم هم قد توام ولی18سالمع و قدمو خیلی دوس دارم همه خوششون میاد کسی تاحالا مسخرم نکرده

خوشبحالت امیدوارم منم به درجه ای برسم که مثل تو بتونم قدمو قبول کنم