2777
2789
عنوان

عاشق شدم

305 بازدید | 26 پست

عاشق کسی شدم که خیلی از لحاظ اجتماعی ظاهری همه چی بالاست من مثل اون نیستم فقط گاهی اوقات خیلی کم میبینمش  الان حالم خوب نیست چون می‌دونم هیچ وقت بهش نمی‌رسم فقط گریه میکنم اگه خودکشی گناه نبود خودمو از بین می بردم تا راحت شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی گرفتی ها..................  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیدونم چی بگم.. شاید خب به هم برسید زندگی خوبی نداشته باشید به خاطر همین اختلافها که میگی... اما بهرصورت حس خوبیه... در همین حد بعدا برات خاطره میشه.. سخت نگیر... باز هم عاشق خواهی شد....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

خوشبحالت، کاشکی منم عاشق بودم میجنگیدم براش 

خودتو ازبین بر سعی کن بهش برسی زود جا نزن تلاش کن 

در روزگـ‌ارے کہ بـ‌ا ܩُـ‌ردن عـ‌زیـ‌ز ܩـ‌یـ‌شـے زنـ‌دگـے ڪـ‌ردن خـ‌طـ‌اسـ‌ت!:️ 

منم عاشق شدم ..اون خیلی خوشگله و خوش اخلاقه .ولی من قیافه ندارم ..چن روزی هست باهاش چت میکنم ..میترسم منو از نزدیک ببینه نپسنده داغون بشم😔

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 

یه جا خوندم نوشته بود عاشق بهترین نباش بهترین باش تا بهترینا عاشقت شوند 

به نظرم این حس تو شاید از اونجا سرچشمه میگیره که دوست داری مواردی رو که اون آقا داره داشته باشی به همین دلیل فکر میکنی عاشقش شدی حس میکنم اگه این احساس ضعف رو نداشته باشی بهش فکر هم نمیکنی البته این حس من از طرز نوشتارت بود شاید غلط باشه اما سعی کن به دنبال پیشرفت بری و عزت نفست و اعتماد به نفست رو بالا ببری❤