2777
2789

ملی و راه های نرفته اش 

تطابق خیلی زیادی با شرایط زندگی زنان و دختران داشت و داستانشو دوست داشتم 

ماهور الوند که فوق العاده بازی کرده بود 

انقدر خوشم اومد که الان دوباره میخوام ببینم 

و اونجا که اومده بود خونه باباش بجای اینکه حمایتش کنن نجاتش بدن به فکر آبروی خودشون بودن اشکم در اومد خیلی اشنا ود

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم فقط من با این فیلم گریه کردم و اعصابم خورد شد که بعضی دخترا چه قدر تنها و بی سرپناهن

نه از سمت همسر پشتوانه ای دارن نه از سمت پدر

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

فکر کنم فقط من با این فیلم گریه کردم و اعصابم خورد شد که بعضی دخترا چه قدر تنها و بی سرپناهن نه از ...

منم گریه کردم ولی واقعیته و خودم بارها دیدم...

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
یکم کلیشه ایه ولی قشنگه

اهوم موافق به این خاطر کلیشه ای به نظر میاد که همه ویزگی های بد کنار هم جمع شدن 

پدر و مادر غیر حمایت گر 

شوهر پارانویید 

دختر ساده و بی دست و پا 

خانواده شوهر هیولا 

و...

منم گریه کردم ولی واقعیته و خودم بارها دیدم...

همون چون میدونم واقعیته بابتش ناراحت شدم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

جالب بود نشون میداد اخر عاقبت همه مخالفت ها با خانواده نتیجش چیه 

آره انگار باید ثابت شه انتخابت اشتباه بوده

هر کس که به خانوادش پشت کنه واقعا بدون حامی میشه 

اره ولی محدود کردن بیجا هم باعث کمبود محبت میشه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
اره ولی محدود کردن بیجا هم باعث کمبود محبت میشه 

درست اما بدون حامی بودن هم بد دردیه 

ما وطیفمون به عنوان مادر اینه که بچه هامون را درست محدود کنیم نه زیاده روی کنیم نه ولشون کنیم که فردا اسیب ببینند 

باید انقدر هواشونو داشته باشیم و باهاشون صمیمی باشیم که نیازی به محبت اضافه نداشته باشند 

حاجی نون پنیری سابقم