2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده از خونه گذاشته رفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما اینطور نبود بخدا .. من خودم مجردم ولی انقد بین همکارام و مشتریام میبینم ک نگو .. قربون باباهای ...

افرین دقیقا حرف دل منو گفتی منم مجردم تاپیک همکارم ببین عینا همینه یعنی تو نه سال کاری تازه یه همکار فهمید من وجود خارجی دارمو همکارشم سروگوشش میجنبید من ساده فکر میکردم مجرد باهاش حرف زدم البته خوب همکار بودیم از این جهت ولی میخوام بگم فهمیدم شوکه شدم جزییات نوشتم تو تاپیکم تا نمیدیدم به چشمم باورم نمیشد

عزیزم تغریبا همه تاپیکاتو خوندم

داری رو اسب بازنده ! بازنده که نه ، رو اسب مرده شرط بندی میکنی!؟

این مردو میخوای واسه کجای زنذگیت ؛!؟

مطمئنی فقط زیگیل داری !؟ فورا برو ازمایش اچ ای وی بده

واقع بین باش

به مردی که میگه بچه رو بکش ارامسمو به هم زده میگی چرا سراغمونو نمیگیره !؟

چیکار باید بکنه که بهت ثابت شه نمیخواد ادامه بده !؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
احتمالش زیاده اونجاها باشه

اعصابم خورده من هیچ کاری نکردم بخاطر آبروش میگم بدون آبرو ریزی طلاق بگیرم ولی اون عین خیالش نیست داره حرصم سر میاد شیطونه میگه عکساشو ببرم محل کارش نشون همکاراش بدم

منظورم اینه که حتی پیغام دادیم بیاد بی سروصدا طلاق بگیریم نمیاد 

ولش کن

اگه هدفت طلاقه برو فورا با یه وکیل صحبت کن پرونده تشکیل بده درخواست نفقه و مهریه بکن

بعدم اندازه صد نفر مدرک داری اونارم میذارن رو پرونده

دادگاه بهش احضاریه میده مجبور میشه بیاد

کلید درم عوض کن بنظرم ادم درستی نیست بلایی سرتون نیاره

اگرم تو دادگاه گفت قفلو عوض کرذه بگو کلید شکست تو در مجبور سدم قفل ساز بیارم درستش کنه 

نه تنها بی سرو صدا طلاق میگیری بلکه حق و حقوقتم ضایع نمیشه

اما مشکل اینجاست شما دوست دارید تو زندگی مریض و بیمار بمونید و ادامه بدید بهش امید دارید به ادامه

هر دوتون

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️