2777
2789
عنوان

مربای سیب با پودر هل فراوان

83 بازدید | 11 پست

بچه ها داشتم مربای سیب درست میکردم همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اینکه پودر هل رو اندازه یه قاشق چای خوری کامل ریختم الان هنوز سرد نشده یه قاشق ازش خوردم مزه پودر هل خیلی غالبه 

کاریش میشه کرد؟

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

دفعه بعد خواستی درست کنی وانیل و گلاب و زعفران بزن خوشمزه می‌کنه از هل بهتره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

دفعه بعد خواستی درست کنی وانیل و گلاب و زعفران بزن خوشمزه می‌کنه از هل بهتره

پس کاری نمیشه کرد الآن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کاری نمیشه کرد الآن؟

نمی‌دونم اگه س هنوز سیب داری دوباره سیب بذار بپزه تو مرحله آخر باهم قاطی کن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

باشه امتحان میکنم میترسم همه موادم خراب شه

اون مربایی ک درست کردی و بزار کنار یکم دیگه درست کن آماده ک شد قاطی کن خوب میشه اگه گردو هم داری بریز طعمش محشر میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اون مربایی ک درست کردی و بزار کنار یکم دیگه درست کن آماده ک شد قاطی کن خوب میشه اگه گردو هم داری بری ...

جدی باشه گردو رو کی باید اضافه کرد؟

جدی باشه گردو رو کی باید اضافه کرد؟

اره گلم اگه دوست داری ترد باشه آخر کار اگه دوست داری نرم باشه اول کار حتما بریز خیلی زیاد خوشمزه میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره گلم اگه دوست داری ترد باشه آخر کار اگه دوست داری نرم باشه اول کار حتما بریز خیلی زیاد خوشمزه میش ...

دستت درد نکنه