2777
2789
عنوان

کمک به انتخاب رنگ فرش

207 بازدید | 7 پست

سلام من فرش پشمی ماشینی کاشان سفارش دادم .میخواستم دوستان تو انتخاب رنگ زمینه فرش کمکم بکنید.فرش قبلیم که برای جهازم بود و سه سال پیش خریدم زمینه کرم ۱۲۰۰ شانه گل برجسته بود که هم ضخامتش کمه و سر نوزادم میخوره زمین درد میگیره هم اینکه کرم بود و زود کثیف میشد.این فرشی که انتخاب کردیم زمینه سورمه ای،کرم،طوسی کم رنگ،لاکی و آبی کاربنی و آبی کاربنی برفکی(خط های سفید تو زمینه هست) داره ما آبی رو آوردیم عکس هم میذارم لطفا بگین چه رنگی بهتره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم،چون پشم هست مثله فرش های دستبافت به نظر میان .الان ما ابی کاربنی رو اوردیم و فرصت تعویض داریم من خودم وقتی انداختم تو خونه خوشم اومد ولی اقوام میگن سورمه ای بهتره

نمیدونم چکار کنم

سلام عزیزم این فرش خیلی زیباست میشه برند و اسم کارخونه رو بگی و اینکه چند صد شانس

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فرش سرمایه کاشان هست که کاملا با پشم بافته شده و مشابه دستبافت هست اگر کسی ببینه فکر میکنه دستبافته ۵۰۰ شانه و ضخیم هست .قیمت فعلی نقد هم ۱۷ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان کارخونه میده(فرش پشمی ماشینی)کارخانه سرمایه

سلام عزیزم این فرش خیلی زیباست میشه برند و اسم کارخونه رو بگی و اینکه چند صد شانس

فرش سرمایه کاشان هست که کاملا با پشم بافته شده و مشابه دستبافت هست اگر کسی ببینه فکر میکنه دستبافته ۵۰۰ شانه و ضخیم هست .قیمت فعلی نقد هم ۱۷ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان کارخونه میده(فرش پشمی ماشینی)کارخانه سرمایه