2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رژیم  نیستم ولی شیرینی خیلی کم میخورم 

غذاهامونم به خاطر قلب پدرم یا روغن نداره یا یه قاشق تو خورشت ۵ نفر روغن زیتون داره 

نهایت در هفته یه وعده روغنی خونه پدربزرگم بخوریم وگرنه الان مثلا مامانم داره غذا درست میکنه روغن نداره 

برنج روغن نداره خورشت هم یا یه قاشق روغن زیتون یا بی روغن 

روتین دو ماهمون همینه تا ایشالاه برای همیشه 

فرق نداره زیاد منتها دور کمرم شلوارام گشاد شده تو دوماه از نخوردن یا کم خوردن روغن 

ولی چیزای چرب مثل شیر و پنیر و ماست میخوریم 

کره نمیخوریم مضره هیچ فوایدی نداره به جاش شیر و ماست و کشک و پنیر و ... 

تو برنامه غذاییمون پر از نخود و انواع لوبیا و عدس و لپه و لوبیا سبز و نخود فرنگی و باقالی و ... است 

سیب زمینی هم کمتر شده چون زیادش خوب نیست 

خیلی برنامه غذایی سالمیه به نظر من ادم پوستش با نخوردن روغن های مضر صافه 

شادابه سبکه 

اره درسته حرفتونن...نان سبوسدار ینی مثلا نون سنگک

نه عزیزم نان سبوس همون نان سیاهه رنگش تیره هست 

چون گندم کامل داره مثل برنج قهوه ای 

همه ی سنگکها سبوسدار نیستن بیشترشون هم ماشینی هست دستی نمیپزن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
متشکرم از راهنماییت

چیزیو که نیگم با احتیاط بخور

سیاه دونه رو پودر کن و فوری بخور

یه قاشق مربا خوری  سیاهدونه  رو پودر کن و فوری بخور

یعنی نزار بمونه که سم تولید کنه

صبخ ناشتا نخور

من خودم صبح یه کم بعد غذامیخوردم

خیلی خیلی خوب بود 

پیامبر فرمودند که سیاه دونه درمون هزار درده

برا من تاثیر داشت طبعم هم بلغمی(که سرد و تره) بود برا این طبع هم خوبه چون گرم و خشکه

دیگه نخوردم متاسفانه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

هیچکدوم نباید حذف کنی

من سه ماه با رژیم غذایی دکتر دارم پیش میرم هر دو رو تو رژیمم دارم ولی برنج سه روز در هفته و نان دو کف یا یک کف دست البته اونم بستگی به نونش داره سنگک یک کف دست لواش ۴ کف دست چون نازک

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
بایدبگردم پیداکنم..نزدیک خونمون ماشینیه

هست عزیزم بقول خودت بید پیدا کنی

نان سبوس بهترین نان هست که هم کم خونی رو درمان میکنه هم مانع فشار خون میشه 

لواش هم هست که سبوسدار باشه 

موفق باشی و تندرست 😍😍😍

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
هیچکدوم نباید حذف کنی من سه ماه با رژیم غذایی دکتر دارم پیش میرم هر دو رو تو رژیمم دارم ولی برنج سه ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت...حالاچقدکم کردین تواین سه ماه؟