2777
2789
عنوان

ی زمونی توی این سایت..

235 بازدید | 13 پست

هر روز چتدتا تاپیک میزدمو کلی میگفتیم و میخندیدیم و بعد تاپیک میترکید...  ولی حالا خیلی وقته چیزی نمینویسمو فقط تاپیکهارو میچرخم . به نظرتون چرا اینجوری شدم ... شما چطورین ...؟ بیان تبادل نظر آزاده هرچی دلتون میخواد بحرفیم

اره دقیقا مث قبل نی دیگه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دلم بیشترو بیشتر تو‌این سایت شکست خنده ندیدم ازش ....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

آب خوشمزه چرا آخه اینجوری شده☹️

نمیدونم 

کاربرای خوبمونم ک دیگه نیستن🥲

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

چرا عزیزمن؟

هرکی رسید زخم زد ..

فک میکنن اینجا مجازیه قلبت هم‌مجازیه :)

کاش هیچ وقت نمیومدم اینجا ک بخوام تنها تراز قبلم بشم 🖤

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

اره همه به ی بهانه ترکیدن..

☹️

سلام بابت تاپیکی که تازه زدی اولین نفر اون بالا تازه یکی اسکرین شاتش گذاشته بود که درخواست رابطه حضوری ازش کرده بود 😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام بابت تاپیکی که تازه زدی اولین نفر اون بالا تازه یکی اسکرین شاتش گذاشته بود که درخواست رابطه حضو ...

توف به شرفش. اره دیدم ولی اون هکسی که گذاشته بود ناقص بود معلوم نبود بحث و حرف و فعل و فاعلش کیه