2777
2789

سلام خانمها...من یه دختر پانزده ساله دارم....هر کاری میکنم درس نمیخونه....همه چیزش شده گوشی...یه چند بار هم گرفتم ازش ولی اونقدر ضجه زد و زاری کرد ترسیدم یه کاری دست خودش و ما بده....موندم چیکار کنم...مشاور هم بردم تاثیری نداشت...گفتند مشکلی از نظر روحی نداره....ولی واقعا موندم باهاش چیکار کنم هر راهی بگید رفتم...حرف زدم باهاش...تشویق ....تهدید....جواب نمیده

من این مشکلو با بچه هفت ساله دارم البته با درس مشکلی نداره ولی همه چیزش گوشیه هرکاریم بگی‌کردم فایده نداره

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

این موبایل این نسل و بدبخت میکنه 

داداش منم ۱۵ سالشه نمیخونه پدرمون و درآورد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هفت ساله گوشی داره؟🤔

از یک سالگی پدرشوهرم‌براش خرید متاسفانه توفامیل همه بچه ها کوچولوکوچولو گوشی دارن ازش هم میگیرم نگاه دست بقیه میکنه یا میره خواهش میکنه ازشون گوشیشونه بده بهشون شوهرمم میگ‌بده بهش بهتر ازاینه ک‌التماس بقیه رو‌کنه 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
اعتیاد به گوشی دارن، بچه هفت ساله یا پانزده ساله چرا باید گوشی داشته باشه یا دستش بدید نتیجه تربیت غ ...

خودتون بچه دارین؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
از یک سالگی پدرشوهرم‌براش خرید متاسفانه توفامیل همه بچه ها کوچولوکوچولو گوشی دارن ازش هم میگیرم نگاه ...

عجب.....

ولی عزیزم از قدیم گفتن اگه بچه عزیزه تربیتش عزیزتره. 

چقدر راحت به اطرافیان اجازه میدید تربیت رو دست بگیرن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اعتیاد به گوشی دارن، بچه هفت ساله یا پانزده ساله چرا باید گوشی داشته باشه یا دستش بدید نتیجه تربیت غ ...

اپارتمان نشینی خیلی سخته من خیلی دخترمو میبرم بیرون اوقاتشو‌خیلی پرمیکنم ولی بازم اکثرا تنهاس و حوصلش سر میره میگ ابجی برام‌ بیار ولی‌ما‌بچه نمیخواییم کلاس میفرستمش بازم کلی از روز‌ تنهاس بازی میکنم باهاش اما ی وقتا میبینم‌کلافس باز دخترمم شیطونه

ببرش دانشگاه ها رو ببینه و بهش بگو دوست داری دانشجو بشی تو این محیط های علمی قرار بگیری؟! شاید براش انگیزه بشه … 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عجب..... ولی عزیزم از قدیم گفتن اگه بچه عزیزه تربیتش عزیزتره.  چقدر راحت به اطرافیان اجازه می ...

هرکاری هم‌کنی محیطی ک‌توش‌زندگی‌میکنی تاثیر میذاره روش من ی مدت گوشیو‌گرفتم‌ازش واقعا میگم مثل این عقده ای هاشده بود التماس بقیه رو‌میکرد اعتماد بنفسش پایین اومده بود همش میگف چرا بقیه دارن چرا پدرمادر من اینطورین فقط بچه هفت ساله هم نصیحت حالیش نیس ک منم نمیتونم‌نرم‌خونه مامانم و اطرافیانم‌رفت و امدمون زیاده همشووووونم گوشی دارن بلا اثتثنا 

با کسایی رفت و آمد کنید که بچه های درس خون و موفق دارن..

بذارین خودش با دیدن زندگی خوب و موفق اونا به این نتیجه برسه که درس خوبه(تاکید می‌کنم خودش به این نتیجه برسه شما نباید هیچی بگین)

و اگه بچه های هم سن دختر شما دارن که درس خون هستن سعی کنید نامحسوس رابطه شون رو خوب کنید که باهم دوست بشن

اینجوری روی هم تاثیر خوب میذارن

الان شما هر چقدر بهش بگید گوش نمیکنه چون نوجوونه و دوست داره راهش رو خودش انتخاب کنه