ولی من تازه جداشدم ده روزم نیس حکم طلاقم اومده دوسدارم بیشتر براخودم وقت بزارم تنهایی و اینا
ولی دوستان میگن اشتباه میکنی 💁🏻♀️
شما جا من بودین چی بود جوابتون
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
ببین به خودت فرصت بده بزار قلبت وروحت وجسمت ریکاوری بشه اینجوری شروع کنی ناخودآگاه مغزت توموقعیتای م ...
مرسی عزیزم واقعا نیاز داشتم حرفات بشنوم
چشم حتما خودمم تصمیمم همین بود ک تا سی سالگیم دیگه اصلا فکر ازدواج نکنم ایشونم همین اول گفتم نمیتونم اصرار ک کردن و حرفاشون شنیدم یکم ته دلم قلقلک دادن انگار ولی میگم اگه خواستن بهم فرصت بدن