2777
2789
عنوان

با وجود این علائم، بنظرتون جنسیت نی نی من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 183 پست
من توی سونو دکتر قید کرد که ساک حاملگی سمت راست رحمه

سونو ان تی؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شنیدم جفت قدامی بیشتر دختران، ضربان قلب بالا هم مربوط به گل دختراست

هر چی هست صحیح و سلامت باشه انشاءالله.

دخترم الان دنیامه چشمامه خیلی شیرینه🥰

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ربطی به علائم نداره برد دعا کن سالم و صالح باشه  حالا خوبه اولیه

تمام خواستم از خدا همینه که سالم بغلش کنم،

اما خب خیلی دوست دارم جنسیتشو بفهمم که با خیال راحت تصورش کنم🥰

تمام خواستم از خدا همینه که سالم بغلش کنم، اما خب خیلی دوست دارم جنسیتشو بفهمم که با خیال راحت تصور ...

یه کم دیگه صبر کن تا سونوبشی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نه سونو تشکیل قلب این سونویی ک من میرم خییلییی دقیق و ریزبینه، همه چیزو گزارش میکنه و البته یه اس ...

اهان میگم آخه من الان رفتم فارسیش کردم دیدم ننوشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

همه چیز عالیه واسه شما هم منم هفت هفته و پنج روز بودم ک رفتم سونو تشکیل قلب اما برام زد ۸ هفته

اره دکتر گفت همه چیزش خوبه 

فقط کنجکاو شدم ببینم کدوم سمته 

این دفعه رفتم یادم بمونه بپرسم😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40