2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیر

میشه لطف کنید متخصص زنان خوب برای برداشت رحم معرفی کنید

اگر بیمارستان دولتی هم کسی رو میشناسید خیلی ممنون میشم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم هردو خصوصین درسته؟

امام‌حسین نیمه خصوصیه یه مقدار ارزونتره

سیما کدخدایان رو زنگ بزن مطبش بپرس فک‌کنم تو بیمارستان دولتی هم کارکنه باز هم مطمئن نیستم. شماره و آدرس مطبش تو گوگل بزنی میاد

خواهش میکنم مامان منم پیش همین فرحناز اسدپور رفته دکتر گفته شاید لازم باشه رحم رو برداره فعلا دارو د ...

ان شاءالله حل میشه براشون دعا میکنم🙏

برای مادر من متاسفانه دیگه باید برداشته بشه دکتر شیرین زاده ویزیتشون کرده اما چون فقط خصوصی هستن کمی هزینش سنگینه اما انگار پزشک خوب دولتی نیست باید همون رو بره.

ان شاءاالله هر چه زودتر همه بیماران شفا پیدا کنن

ان شاءالله حل میشه براشون دعا میکنم🙏 برای مادر من متاسفانه دیگه باید برداشته بشه دکتر شیرین زاده و ...

سلام عزیزم خوبین مادرتون خوبن انشاالله ؟

جسارتا میخواستم بپرسم هزینه های عمل چطوری بود 

مامان منم متاسفانه باید رحمشو بردارن و خیلی خطرناک هم هست براش  چون کم خونی شدید دارن 😔😔 این دکتر که فرمودین کارش چطور بود ممنون میشم راهنمایی بدی عزیزم

.

سلام عزیزم خوبین مادرتون خوبن انشاالله ؟ جسارتا میخواستم بپرسم هزینه های عمل چطوری بود  مامان ...

سلام عزیزم شبت بخیر

شرمنده من دیر سر میزنم ندیدم تا الان پیامتون رو.ان شاءالله حال مادرتون خوب باشه.

خداروشکر عمل مادرم خیلی خوب بود و با اینکه خونریزی بخیه هم داشت اما بعد ۱۰روز بخیه هارو کشیدن و سرپاشد.هزینه هم ۱۶تومن شد. یه شب بستری با عمل دکتر شیرین زاده بیمارستان موسی بن جعفرمشهد.نگران نباشین عمل که انجام بشه ان شاءالله کاملا مشکلشون حل میشه فقط مهمه که دکتر باتجربه باشه و عمل رو خوب انجام بده چون اطرافیان بودن که متاسفانه عمل خوبی نداشتن مدتها درگیر عوارضش بودن.

سلام عزیزم شبت بخیر شرمنده من دیر سر میزنم ندیدم تا الان پیامتون رو.ان شاءالله حال مادرتون خوب باشه ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم که حال مادرتون خوبه😍😍😍 انشالله همیشه سایه شون بالا سرتون باشه 

ممنون گلم لطف کردی خیلی  پس خداروشکر هزینه عمل هم خوب هست من فکر میکردم ۳۰تومن اینا بشه 

بیمارستان خصوصی هست یا نه 

.

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم که حال مادرتون خوبه😍😍😍 انشالله همیشه سایه شون بالا سرتون باشه ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم ان شاءالله حال مادر شما هم هنیشه خوب باشه بازم عرض شرمندگی بابت تاخیر

موسی بن جعفر نیمه خصوصیه اما رسیدگیشون خیلی عالیه و همچنین دکتر

من مادرم رو خانم دکتر سمیه معین درباری عمل کردن،قبل از خانم دکتر پیش سه تا متخصص زنان رفتم تا ۲۰ میلیون زیر میزی می خواستن، خانم دکتر توی پاستور عمل کردن،یک قرون هم زیر میزی نگرفتن،خدا خیرش بده واقعا دستش سبکه،همیشه دعاش میکنم