2777
2789

خیارشور هم سرخ میکنن مگه  

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این درآمد بهت وحی شد امروز بیایی نی نی سایت عضو بشی و نظر درباره ی سرمایه گذاری بپرسی

چند نفر خوش خیالم بگن بیا دست ما رو هم بگیر ببر سر کار!!!

با اون اسم کاربریت معلوم الحال هستی

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
حالا جواب مارو یکی نی بده ها😂😐

😁

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
با این درآمد بهت وحی شد امروز بیایی نی نی سایت عضو بشی و نظر درباره ی سرمایه گذاری بپرسی چند نفر خو ...

چرا توهین میکنی چته

مگه نمیگین 50 میلیون پولی نیست پس چرا کسی باور نکرد

خواستم اسکیرین بدم قفل شد به من چه. درضمن شغلم هم گفتم

چندتا سوال دارم میشه دقیق بگی

از چند سالگی شروع کردی؟

و چند سال کلاس رفتی؟

میشه یه طرحت رو بزاری ببینم سبکت چیه؟(البته از اون طرح هایی که تو پیجت هست یا  برای معرفی )

برای کلاس هات چقدر هزینه کردی؟

چرا توهین میکنی چته مگه نمیگین 50 میلیون پولی نیست پس چرا کسی باور نکرد خواستم اسکیرین بدم قفل شد ...

برو بچه

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
چندتا سوال دارم میشه دقیق بگی از چند سالگی شروع کردی؟ و چند سال کلاس رفتی؟ میشه یه طرحت رو بزاری ...

از 12 سالگی کشیدم ولی 17 سالگی به درامد رسیدم. طرح بدم شناسایی میشم ولی سرچ کنی ross draws طرح های مشابه منو میاره

کلاس نرفتم وضعم قبلا اونقد خوب نبود که کلاس برم همشو خودم یاد گرفتم ولی اگه شما بخواین کلاس برین یکی دوسال طول میکشه ما هر شین

چرا توهین میکنی چته مگه نمیگین 50 میلیون پولی نیست پس چرا کسی باور نکرد خواستم اسکیرین بدم قفل شد ...

هیچ چیز به اندازه زمین و ملک ارزش نداره ماشینم بدک نیست ولی سعی کن با پولت یه شغل دیگه راه بندازی و ازونم راهم درآمد کسب کنی

کاربر آقا🌵🌵🌵🌵 تا اطلاع ثانوی تو سایت نمی یام☹️☹️