2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون روزایی که اونجوری بودم فقط امام زمان تونستن کمکم کنن، تمام تلاششون رو کردن که من به خواسته م ...

چیکار کنم امام زمان مشکلمو حل کنه؟ 

بخدا گناه دارم 

خیلی گنا دارم

نمازم دیگه معنویت سابق رو نداره  چند وقتیه مجدد شروعش کردم  ولی سالها بی نماز بودم متاسق ...

خوبه که شروع کردی گاهی مشکلاتمون یه تلنگر از جانب خداس که یادمون بیاد بریم سمتش انشالله که همه چی درست میشه

چیکار کنم امام زمان مشکلمو حل کنه؟  بخدا گناه دارم  خیلی گنا دارم

یه شماره سیو کرده بودم به اسم امام زمان یه گروه تو تلگرام زده بودم گروه من و ایشون تموم حرفامو که به هیچکس نمیتونستم بگم اونجا میگفتم البته چون تنبلم وویس میذاشتم

هرشب با گریه خواستمو بهشون میگفتم میگفتم من برای فرج شما دعا میکنم شما هم برای من دعا کنین.

البته خودشون گفتن هرکی منو یاد کنه و برای فرج دعا کنه دعاش میکنیم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
یه شماره سیو کرده بودم به اسم امام زمان یه گروه تو تلگرام زده بودم گروه من و ایشون تموم حرفامو که به ...

تا بالاخره تو خواب دیدم که با تلاش و دعاهای ایشون بوده که من به خواسته م رسیدم

البته خیلی دلم شکسته بود خیلی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔