2777
2789
عنوان

دعوا..

87 بازدید | 16 پست

دوستان من تازه کاراموز شدم تو داروخونه و رفتارهمه خوبه،منم خودم خیلی ارومم اصلا کاری ب کسی ندارم واقعا.امروز ۳ ساعت بدون اینکه بشینم حتی لحظه ای،ب شوخی یکی از همکارام ک هم سنه خودمه و گاهی شوخی داریم و ۴ سال ی جای دیگ سابقه داشته ، ب شوخی گفتم با*سن مبارکو بلند کن،بخدا اگ یکی ب خودم میگفت میخندیدم. و بلند میشدم اگ ۲۰ سال هم سابقه داشتم.رفت به تمام داروخونه حتی به صندوق دار هم گفت..به عاام و ادم گفت..و جلو همه غرورمو خورد کرد من ۲ دفعه معذرت خواهی کردم و هی میگقتم ناراحت نباش از دستم من واقعا منظوری نداشتم اونم محل نمیذاشت و حتی نمیگفت باشه روشو میکرد اونور.....اعصابم بهم ریخته.....الان. رفتارم باید چجوری باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگران نباش بد نمیشن بیشتر از کار بچگانه اون خندشون میگیره اکثرشونم براشون مهم نیس اصن

ببین به همه علام و ادم گفت..به حتی صندوق دااار!!! گقت حواست باشه به منی ک ۴ سال سابقه دارم چجوری باید حرف بزنی شمایی ک کاراموزی باید کارکنی بخدا دکتر اگ بود اینطوری بهم نمیگفت منم مجبور شدم هیچی نگم

تو بودی چجوری برخورد میکردی🤦🏻‍♀️؟

من بودم عادی رفتار میکردم میگفتم ناراحت نشو او باید بعد این همه سال و ارباب رجوعو اینا جنبه داشته باشی منم فک  میکردم جنبه داری وگرنه باهات شوخی نمیکردم بعدم میگفتم عوووو حالا خوبه گفتم با..سن مبارک نگفتم با..سن نامبارک که😂😂