2777
2789
عنوان

واقعن ضد افتاب رنگی لک ایجاد میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 52 پست
چندسال میزنید شما مشکلی ندیدی؟؟

والا چن ماهه فقط...ب سال نرسیده

من تصمیم گرفتم برم بی رنگ بخرم...فقط گاهی وقتا رنگی بزنم بعدشم سریع بشورمش...شمام همینکارو کن💚

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من میتونم کمکت کنم بخاطر جوش هات

سام ببخشید 

من رو گونم جووش میزنم البته نه خیلی مثلن ماهی یکی دوتا 

بعد این جوش که خوب میشه جاش به صورت لک میمونه چیکار باید کنم علتش چیه

ب منم بگو لطفا

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

تورو خدا راهنماییم کن جوشای قرمز و جوشای زیرپوستی کل صورت هرکاری میکنم نمیره چندین بار دکتر رفتم 

تیرویید کم کار دارم میشه علتش این باشه

کرم رنگی نزن چه کرم پودر چه دارای ضدآفتاب خصوصا رنگ تیره ش

باعث تیره گی پوست میشن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

سام ببخشید  من رو گونم جووش میزنم البته نه خیلی مثلن ماهی یکی دوتا  بعد این جوش که خوب م ...

سلام عزیزم اگه روبیکا یا ایتا داری ایدی بدم عکس صورتت رو برام بفرست بهت بگم