2777
2789

لطفا مسخره نکنید

من با این که ورزش میکنم و حدود ۱۰-۱۲ کیلو کم کردم و سایزم کم کردم باشگاه هم میرفتم ولی حسرت یه کمر باریک به دلم مونده😭

بعد کمر باریک هیچی. اصن دور کمر و دور بـ اسن من هیچ تناسبی نداره!!!

انگار هر چی چربیه میره تو پهلوهام. 

به علاوه من گودی کنار ران هم خیلی زیاد دارم که اصن با حجم پهلو فرم بدنم رو بدتر کرده

این موضوع موقع لباس خریدن بخصوص لباسای مجلسی خیلی خیلی اذیتم میکنم. لباس به اون قشنگ یهو به این قسمت از بدنم میرسه اصن از ریخت میوفته😔

دلم میخواد لباسام به تنم بشینه. به جز عمل و لیپو، با ورزش نمیشه دور کمر و پهلوهای من رو تغییر داد؟ چون هنوز بازم جا دارم که لاغر بشم و وزنم کمتر بشه

اصن بنظرتون شکلش عادیه؟

عکس رو پست بعدی میزارم

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

درد منم همینه بخدا

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بالا تنت انقدر درازه؟

بنظر من مشکل اصلیت اینه باسن نداری😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

باید بازم وزن کم کنید 

واینکه سعی کن اون قسمت ها رو ماساژ بدی زودتر آب بشه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بله عزیزم من‌ عکسمم هنوز تو تاپیک قبلم هست می‌ت نی ببینی عکس قبل و بعد. ۱۳ کیلو کم کردم ولی اصولی. کم کردنت اصولی نبوده حتما و بجای چربی عضله از دست دادی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
عکس

توخوبی من بدترم کلا شده کوه وکوهپایه.یه مدتم ورزش کردم نتیجه نداد

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

بنظرم خوبي با ورزش لاغر تر ميشه بايد ورزش حرفه اي تر انجام بدي مربي كاربلد

دوست من خرس بود بقول خودش اما خوب شده 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

عزیزم برو بدنسازی و بگو برنامه برای قسمت های پایین تنه بده

ورزش ها و حرکات مخصوص داره حتما رو فرم میای

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍