2777
2789

بچه ها زندگی خیلی سختی دارم خدا منو فراموش کرده ... اما میبینم‌آدم هایی که خدا حواسش شدیدا بهشون هست همه کاراشونو یکی یکی حل میکنه و دلشونو خوشحال میکنه اما به من سخت میگیره مگه من چند نفرم؟

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش

یه عده انقدر خوب کاراشون راه میوفته بخدا جلو چشمم تقریبا همه اما من چی خانوادم چی .... خدا منو فراموش کرده صدامم نمیشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مریض میشه بستنی میخواد پفک میخواد. مامانش میگه نه. بچه گریه میکنه قهر میکنه پاشو میکوبه زمین بازم مامانش میگه نه. این به معنی بی توجهی مادره؟! نه فقط صلاح بچه اش در اینه.

این که شما به چیزی که میخوای نمیرسی فقط صلاحته. خدا اگه لحظه از ما چشم برداره که نابود میشیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه مریض میشه بستنی میخواد پفک میخواد. مامانش میگه نه. بچه گریه میکنه قهر میکنه پاشو میکوبه زمین باز ...

یه چیز صلاحم نیست ۲ چیز صلاحم نیست اخه همه چیز؟

منم دومیم ،،، عجیب اینه که من میدم و مدام در خونش واسه اینکه دل خدا رو به دست بیارم خیلی کارا کردم ،اون هیییییچ ،،، عجیب به خودش و اماما بی اعتقاد شدما 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

انشاءالله کارهای ما هم زودتر سر و سامون میگیره و راه میوفته.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

یه چیز صلاحم نیست ۲ چیز صلاحم نیست اخه همه چیز؟

شاید خواسته هات زیادیه.‌ شاید توقعت از زندگی زیاده.

شاید باید تلاش کنی تا خدا بهت اون چیزو بده.

یه جوک هست میگه طرف هرشب به امام رضا میگفته یه کاری کن تو قرعه کشی بانک برنده بشم یه کاری کن برنده بشم یک ماه هرشب دعا میکرده. اخرش امام رضا میاد به خوابش میگه د لامصب لااقل برو حساب باز کن تا برنده بشی.

خدا که غیر از تکوین عالم کاری نمیکنه. تو تلاشتو در اون جهت بکن نماز بخون توسل کن بعد اگر دیگه نشد برو ببین گیر کار کجاس

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم دومیم ،،، عجیب اینه که من میدم و مدام در خونش واسه اینکه دل خدا رو به دست بیارم خیلی کارا کردم ، ...

دیگه میخوام هیچی نخوام ازش ... بزار برا همون‌بنده های عزیزش برسه

دیگه میخوام هیچی نخوام ازش ... بزار برا همون‌بنده های عزیزش برسه

باور کن خدا شاهده به هیچ کس حسادت نمیکنم ،اما بعضی وقتا مقایسه میکنم ،،،طرف دره ن ریده نذاشته ،،، یا اینکه پشت سر خدا هم حرف میزنه ،،، اما از در بی درون خدا واسش می‌باره ،، تو هر کاری رضایت خدا رو در نظر گرفتم نه دل خودم ،،،اما دلم سوختا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
باور کن خدا شاهده به هیچ کس حسادت نمیکنم ،اما بعضی وقتا مقایسه میکنم ،،،طرف دره ن ریده نذاشته ،،، یا ...

😭😭😭😭😭😭😭 کم اوردم دیگه نمیکشم  

باور کن خدا شاهده به هیچ کس حسادت نمیکنم ،اما بعضی وقتا مقایسه میکنم ،،،طرف دره ن ریده نذاشته ،،، یا ...

منم مثل تو خواهر منم مثل تو

یه عده انقدر خوب کاراشون راه میوفته بخدا جلو چشمم تقریبا همه اما من چی خانوادم چی .... خدا منو فرامو ...

بخدا دقیقا امشب همین حس و حال دارم چرا آخه کار خدا اینجوریه آدمهای بدذات اطرافم هر روز خوشبخت خوشبخت تر میشن ولی من زندگیم باید اینجوری باشه واقعا خدا فراموشم کرده