اگوست مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 515 عنوان بین امور تربیتی و کاردانی ابتدایی فرهنگیان کدومو انتخاب میکنید؟؟؟! 446 بازدید | 8 پست چرا؟!!!! 1402/07/23 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dianaa48 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 قطعا امور تربیتیمن امسال قبول شدمتو شهرمون فقط تا رتبه ۶۰۰ گرفتنرتبه برترا میرن! خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
دل_گیر عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 754 امور تربیتی ؟ یا علوم تربیتی ؟ عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
اگوست مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 515 رتبه اینارو که بخیال مهم از نظر کاری اعتبار هستش؟!چون من والا معاون پرورشی نخودی بودن تو مدرسه هیچ اهمیتی نداشتن
اگوست مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 515 قطعا امور تربیتی من امسال قبول شدم تو شهرمون فقط تا رتبه ۶۰۰ گرفتن رتبه برترا میرن! شما خودتم قبول شدی از این که فقط به به حقوق پرورشی میشه اکتفا کرد و کلاسی خارج از کلاس نمیشه برگزار کرد راضی؟؟؟
dianaa48 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 شما خودتم قبول شدی از این که فقط به به حقوق پرورشی میشه اکتفا کرد و کلاسی خارج از کلاس ... آره قبول شدم خداروشکرخب من کلا از تدریس و این چیزا زیاد خوشم نمیاد و کارای مشاوره ای رو دوس دارممیخوام توی رشته روانشناسی ادامه تحصیل بدم ان شاالله😅 خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
dianaa48 عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 856 رتبه اینارو که بخیال مهم از نظر کاری اعتبار هستش؟! چون من والا معاون پرورشی نخودی بودن تو مد ... بستگی به خود آدم دارهوالا تو مدرسه ما که معاون پرورشیمون، بچه ها عاشقش بودن! خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
اگوست مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 515 آره قبول شدم خداروشکر خب من کلا از تدریس و این چیزا زیاد خوشم نمیاد و کارای مشاوره ای رو دوس دارم ... بهت تبریک میگم عزیزم بهترینارو میخوام ❤️ والا من امور تربیتی کد ۵ خورده اختلاف کمه احتمال قبولی دارم حالا موندم آموزش ابتدایی یا امور تربیتی ولی از منفعل بودن و فقط ی گوش نیستن خوشم نمیاد چون خداوکیلییییی هرچی معانی پرورشی داشتم ولو بود