2777
2789
عنوان

سوتی بدی دادم🫣

357 بازدید | 30 پست

سرماخورده بودم دوشب مامانم بادکش انداخت بهم خوب شدم امروز بعداز ظهر مهمونی دورهمی هم ورودی دانشگاه بودم شالم افتاده بود متوجه نشدم از پس گردنم یکی از بچه ها دید گفت گردنت چرا کبوده همه اومدن حتی پشتمم نگاه کردن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی هی😂

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
اسی ببخشید ولی خندم گرفت😂😂 ولی آبروت بدجور رفت الان همه فکر میکنن کبودیش از یه چیز دیگس😁  ...

بابا منو گرفتن لباسم رو زدن بالا پشتمو نگاه کردن. تجربشو داشتن میدونستن مال بادکش هستش

بابا منو گرفتن لباسم رو زدن بالا پشتمو نگاه کردن. تجربشو داشتن میدونستن مال بادکش هستش

آها پس اونطوریه که هیچی حساس نشو خودشون فهمیدن اگه کسی هم جز این فکر کرده ذهنش منحرفه😁

اره والا  حالا چی فکر کنن نمیدونم اینم کی  اقوام شوهرم همشون بودن 😢😢😤 دیگه چی فکر کن ...

آره بابا بیخیال خوب منم بخاطر خوب شدن از بدن درد و گلو درد انداخته بودم خوب خیلی ها میندازن اینها بیشعوری کردن پیرهنمو زدن بالا پشتمم نگاه کردن یه حسی بهم دست داد😥