2777
2789

من خودم قبل از ازدواجم با توجه به تعریف ها و چیزایی که از جاری شنیده بودم دلم نمیخواست جاری داشته باشم 

برای همین با تک پسر ازدواج کردم و فقط یه دونه خواهرشوهر دارم خداروشکر 🤲🏻

شما چطور؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ۳تا جاری دارم

هر کی براخودشه کاری به هم نداریم هرحرفی هم بزنیم همونجا تموم میشه خبر کشی نداریم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خواهرشوهرهیچ جاری فعلا دوتا دوتا برادرشوهرمجرددارم

کلا رابطه باهاشون ندارم وصمیمی نیستم ن بهشون کاردارم ن اونا ب مم کاردارن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

من۳تا برادرشوهردیگه دارم فعلاهیچکدوم زن نگرفتن خواهرشوهر ندارم ولی یه دختر عمویی شوهرم داشت همسن خودم بود رابطش بامادرشوهرم خیلی خوب بود واسه منم زیادخواهرشوهربازی درمی‌آورد وبین منوشوهرم اختلاف زیادمینداخت ولی ۲سال پیش مرد.راضی به مرگش نبودم

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

۲ تا خاهرشوهر دارم 

۳ تا جاری دارم و دوتا از داداشای شوهرم هنوز ازدواج نکردن 

من عقد هستم و رابطه ی اونا با من خیلی خوبه خیلی دوسم دارن هم‌خودشون هم بچه هاشون کلا فامیلش خیلی با من مهربونن

البته اینکه خوبی از خودمه بی تاثیر نیس☺️

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔