2777
2789
عنوان

پریود نشدم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12791 بازدید | 26 پست
ببخشید عزیزم برا منی ک نزدیکه دوساله بی دلیل نمیشم جواب میده؟

والا بخدا خودمم هرماه دو سه روز عقب میفته ولی ایندفعه اینو امتحان کردم شدم توام بخور احتمالا بشی

بعدهمین امروز تو نی نی سایت گفتن ویتامین E 400روزی یدونه بخوری پریودات منظم میشه و ریزش موهارو کم میکنه منم غروب رفتم گرفتم میخوام بخورم انشالله جواب بده رو منم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

خانوما کسی میدونه ال دی رو چ جوری باید بخوریم که بشیم؟...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر عمومی برم امپول مینویسه برام؟

به نظرم زنان برو...

من که تاحالا دکتر زنان نرفتم...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

عزیزم این مال چندماه پیشه میخوام بدونم با چی پریود شدی سریع جواب داد

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

من دوره پریودیم ۲۸ روزه هست

۵ شهریور پریود شدم و باید ۳ مهر پریود میشدم پریود نشدم تا ۱۲ مهر یعنی دوره پریودیم شده بود ۳۷ روزه کلی استرس داشتیم باشوهرم تا اینکه ۱۲ مهر رفتم تست حاملگی دادم قرار شد عصر جوابش بیاد که من ظهر پریود شدم دقیقا قبل از جواب  تست حاملگی پریود شدم

چند روز قبل از پریود شدنم هم لکه قهوه ای دیدم یه کم هم دل و کمرم درد داشت و فک میکردم حامله شدم

خداروشکر بخیر گذاشت

اما دلیلش رو نفهمیدم چرا اینقدر طولانی شد این مدت تا پریود بشم خیلی گرمی خوردم مثل کنجد، خرما،غذاهای فلفلی ، حتی زعفران هم یه شب خوردم ترسیدم بیشتر بخورم و بلایی سرم بیاد،کلی تحرک داشتم اما نمیومد تا اینکه ناامید شدم و‌رفتم ازمایش

انگار منتظر بود من برم تست بارداری بدم بعدش اومد بدون هیچ تلاشی