2777
2789
عنوان

ازدواج نوجوان

363 بازدید | 30 پست

بنظرتون اگ نوجوون ۱۷ساله عاشق بشه واصلا موقعیت ازدواجش فراهم نیس.حرفشو نتونه بمادرش بگه..چون از عکس العمل مامانش نگرانه..

مادرش چجور واکنش نشون بده ک بچه اعتمادکنه بهش..بحرفش گوش کنه این خاب وخیال ازدواج غیرازموعد ازسرش بپره..اصلا مادر چجور سر صحبتو باز کنه ک بچه حرف دلشو بزنه..امسال وقت کنکورشه..میگ مغزم درگیره یچیزایی هس جلو فکروتمرکزمو میگیره..واقعا سردرگمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم.میدونم الان وقت ازدواج بچم نیس.

سر صحبتو باز کنم بگم چرا فکرت درگیره اون شروع کنه چی بگم بهش..خب واکنششو میدونم چیه..میگ از پسش برمیام..اصلا نمدونم در جوابش چی بگم

البته یسری صحبت کردم ۱ماه باهاش نبود دوباره..فک میکنه تا نگیرتش انگار مدیونه بهش

۱۷ سالگی سن ازدواج نیست  باهم دوست بمونن تا یکم پخته تر شن بعد ازدواج مطرح کنن

من همه اینارو میدونم.همه صحبتارو هم گفته بودم یماه کات کرد افسردگی گرف..فکنم دوباره ارتباط برقرار کرد.مغزش نمتونه حلاجی کنه ک الان وقت ازدواج نیس..

امروز درمورد درسو کنکور اینده باهاش حرف زدم ساکت بود اخرش فقط گف من از کلاس دهم فکرم مشغوله ..نمتونم درس بخونم..هرچی گفتم بمن بگو گف همونجور ک ازونموق ریختم توخودم الانم نمیگم..

دوستیشو ۳ماه پیش فهمیدم..خودش گف..اما بقصد ازدواج

من همه اینارو میدونم.همه صحبتارو هم گفته بودم یماه کات کرد افسردگی گرف..فکنم دوباره ارتباط برقرار کر ...

دخترتون هست ؟ عزیزم اگه الان کات کنه ممکنه افت تحصیلس شدید بکنه بزار باهم دوست بمونن ولی شمام درجریان باش 

باهاش صمیمی باش اون الان تو سن حساسی هست

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ن پسره..خیلی احساسیه..

اگر دختر بود بیشتر قابل پذیرش بود چون عقل دخترا واقعااا زودتر تکامل پیدا میکنه.

گاهی وقتا به عنوان مادر و پذر نمیشع مشکل بچه رو حل کرد،بهتره ببریش تراپیست تا باهاش صحبت کنن

بگو اگرم قضدازدواج داری الان تایمش نیس فعلا دوست بمونید تا دو سال دیگه اینا...