2821
2789
عنوان

ذخیره تخمدان پایین

126 بازدید | 13 پست

سلام کسی اینجا فریز تخمدان انجام داده 

سخته؟؟خیلی میترسم استرس شدید دارم

توزوخدا راهنماییم کنید🥺

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس نداشته باش کارخاصی نیس من تاحالا دوبار انجام دادم .سخت نیس فقط اسمش ی چی ترسناکه .

الان هم درحال مصرف داروهستم و پنج شنبه به امیدخدا عمل تخمک کشی دارم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
استرس نداشته باش کارخاصی نیس من تاحالا دوبار انجام دادم .سخت نیس فقط اسمش ی چی ترسناکه . الان هم در ...

من مجردم😥 نمیدونم اولین بارم میخام انجام بدم دردناکه؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من مجردم😥 نمیدونم اولین بارم میخام انجام بدم دردناکه؟؟

ن عزیزم .همین ک از امپول نترسی بقیش حله .

دردش فقط ی درد. امپوله و یک روز هم بعد عمل ی کم حس دل درد و پریودی داری .نترس .باتوکل ب خدا اقدام کن 

ن عزیزم .همین ک از امپول نترسی بقیش حله . دردش فقط ی درد. امپوله و یک روز هم بعد عمل ی کم حس دل درد ...

امپول چی میشه بیشتر توضیح بدین من هیچی نمیدونم

امپول چی میشه بیشتر توضیح بدین من هیچی نمیدونم

ی سری امپول عضلانی ک درد ندارن و ی سری هم امپول مثل انسولین به بازو باید بزنی

بیحس میکنن برای برداشتن تخمدان ؟؟

من مجردم تونت زده بودن ازطریق جراحی شکم برمیدارن اما دکترم گفت از واژن خیلی دردناکه برای منی ک مجرردم🥲

من مجردم تونت زده بودن ازطریق جراحی شکم برمیدارن اما دکترم گفت از واژن خیلی دردناکه برای منی ک مجررد ...

ازجراحی شکمی هم که بردارن ازطریق عمل لاپراسکوپی میشی که بازم اون راحته و کلا دوتا بخیه توناف و ی بخیه زیر شکمت میخوره .انقدر کوچکه ک درد نداره

بیهوش میکنن

بیهوش کنن مشکلی ندارم بیحسی مینرسم منم استرس فوق العاده وحشتناکی دارم نمیتونم تحمل کنم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز