2777
2789
عنوان

لطفا بگین حق با همسایه هامونه یا من

348 بازدید | 17 پست

سلام 

ما تویه ساختمون ۴ واحده هستیم همکف و طبقه ۱

پارکینگ هم جلوی ساختمونه

چندوقت پیش طبقه زیری ما یه بند کشید تو‌پارکینگش ورخت و لباس اویزون میکرد

من خیلی ناراحت میشدم چندبار به همسرم گفتم که بهشون بگو نذارن مهمان یدفعه ای میاد زشته لباس زیر مردا و لباساشون رو بنده 

هی همسرم پشت گوش مینداخت یبارم گفت انگار لباس شویی ندارن چون خیسه اب میچکه از لباسا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه هم سن بالا ۳ تا پسر بزرگ داره گفتم شاید فعلا توان خرید لباسشویی نداره

ولی همچنان ناراضی بودم‌ تا اینکه بعد از چند ماه دیشب دیدم همسایه طبقه اول که کناریشه اونم اومده سمت پارکینگ خودش رو بندکشیده و پتو لباس 

دیگه عصبانی شده 

و به همسرم زنگ ردم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خانمه هم سن بالا ۳ تا پسر بزرگ داره گفتم شاید فعلا توان خرید لباسشویی نداره ولی همچنان ناراضی بودم‌ ...

بهش گفتم انقدر نگفتی که فکر کردن اشکال نداره

حالا همه واحد ها صاحب خونن

ضمن اینکه ما بلکن داریم اونا یک حیاط خلوت به یه اندازه 

توی شستشو ساختمون و شارژ هم اصلا مشارکت نمیکنن ، بنظرتون چطور همسرم بهشون بگه اصلا حق داریم یا چون مال خودشونه اشکال نداره؟؟

خندم گرفت

بخدا دغدغه و ناراحتیمه فکر کن خونه ای که میخوای چندسال توش باشی تو این وضعیت

حق با شماست. زیبایی مشاع حق همه هست. ما حتی کفش هم بیرون نمیذاریم که ساختمون نامنظم به نظر نرسه. حتم ...

منم میگم همسرم میگه ۴ واحد اپارتمان بزرگی نیست که قوانین بذاریم

خونه ها تراس ندارن؟

خونه ی ما که طبقه اوله داره خونه اونا که همکفه حیاط خلوت داره

خوب پس معلومه آدمای داغونی هستن. مدیر ساختمون دارید اصلا؟ 

داغون نیستن همشون تحصیل کرده و صاحب شغل خوب یکی فرهنگیاه یکی پلیسه اداره گذرنامه سنشونم زیاده نمیدونم چطور بگیم اصلا