دوستان نامزد بودم زدم بهم بعد اون گوشی ک واسم گرفت خط ب نام مادرمه فکر کنم دقیق یادم نیست ب نام خودشه یا مادرم پی داده خط ب نام مادرته کد میاد بهم بگوش بنظرتون میخواو سیم کارتو بگیره؟چیزی سرش باشه از قبل میاره بالا براچیشه اصلا؟ میگه گوشی نمیاره بالا خط میزارم باید سیم قبلی باشه نمیدونم چی دنگش چیه خداااا؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اجی تو تاپیکام کل مشکلاتمو گفتم ولی خلاصه بگم با پدرم بحث کرد دیگه ب من پی نداد رفت دور کارا مغازش و اینا هر چی پی و زنگ و التماس جواب نداد خلاصه تا ی ماه بعد برگشته فک نکن جوابتو نمیدم ولت کردم ی لشکرم تورو ازم نمیگیرم فقط منتظرم برسم بیا بدزدمت حالا ک خانوادت ازت گرفتنم گفتمش بابا من بمیرمم دیگه نمیخوامت سرد شدم باهات وقتی اینکارتو دیدم ک سر خانوادم با من حرف نزدی و رفتی میگه من میخوامت هیچ جوره هم از دستت نمیدم منم هر چی بهش چی میگم ک رد شه بازمممممم هیجچچچج خبر مرگش دوسشم داشتم یعنی جوری بودم ک موقعی اینجور شد همش دکتر بستری بودمو هزار نفر بالا سرم ولی الان سرد شدم نسبت بهش اینم رده نمیشه گفتم بابا من تازه اسایش گرفتم تورو قران ولم کن نمیخوام باهات زندگی کنم ولی کو گوش شنوا کی میفهمه هیچچچچچ اجی باورت میشه ب ولا بخاطر همین کارمون ک بهم خورد رفته تفنگ گرفته گف ب خاک مادر بزرگم میام جلو ببینم کی چی میگه گفتم تو ک هیچ هفت جدتم نمیتونه کاری کنه هر چند این اسغال هر چی بگه همون کارو انجام میده شبا چقد میترسم میخوام بخوابم میگم نیاد داخل چون میدونم حرفی بزنه همون کارو انجام میده 😔😔تففف ب من کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدم😔