2777
2789
عنوان

بدویییین تورو خدا بیاین هر کی بلده بهم بگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست

خب عزیزم ببین یه کاری کن بگو بیا تعمیرات موبایل این کارو براش انجام بدن خودتم نرو بده دوستی دختر خاله کسی ک باهاش صمیمی هستی گوشیو انتقال بده به نام خودش بعد کدی ک براتون میاد مینویسه ک برا چیه نگران نباش

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
مامانم وقتی بفهمه ک قبلش بهم میگه اونوقت میگم نفرستی واسش بابا رد هم نمیشه میگه یا میدزدمت یا جلو با ...

در جریان تاپیکات هستم فداتشم 😔

الهی عزیزم امیدوارم هرررچی ک ب خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد نگران نباش تو هنوز سنی هم نداری بلاخره یچیز میشع جانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم ببین یه کاری کن بگو بیا تعمیرات موبایل این کارو براش انجام بدن خودتم نرو بده دوستی دختر خال ...

نمیتونم اصلا ببینمش اشغالو حالم ازش بهم میخوره رده هم نیست میگه مطمعن ی شب میدزدمت اونوقت دیگه ببینم خانوادت چی میگن هر چیم بهش میگم بابا نمیخوامت از زندگیم گمشو میگه الکی ب دستت نیوردم ک از دستت بدم یعنی متنفرممم دیگه ازش کثیف رد نمیشه هم 

نمیتونم اصلا ببینمش اشغالو حالم ازش بهم میخوره رده هم نیست میگه مطمعن ی شب میدزدمت اونوقت دیگه ببینم ...

چرا روز اول قبول کردی باز پسش زدی ؟دوست داشتی بگو

چرا روز اول قبول کردی باز پسش زدی ؟دوست داشتی بگو

اجی تو تاپیکام کل مشکلاتمو گفتم ولی خلاصه بگم با پدرم بحث کرد دیگه ب من پی نداد رفت دور کارا مغازش و اینا هر چی پی و زنگ و التماس جواب نداد خلاصه تا ی ماه بعد برگشته فک نکن جوابتو نمیدم ولت کردم ی لشکرم تورو ازم نمیگیرم فقط منتظرم برسم بیا بدزدمت حالا ک خانوادت ازت گرفتنم گفتمش بابا من بمیرمم دیگه نمیخوامت سرد شدم باهات وقتی اینکارتو دیدم ک سر خانوادم با من حرف نزدی و رفتی میگه من میخوامت هیچ جوره هم از دستت نمیدم منم هر چی بهش چی میگم ک رد شه بازمممممم هیجچچچج خبر مرگش دوسشم داشتم یعنی جوری بودم ک موقعی اینجور شد همش دکتر بستری بودمو هزار نفر بالا سرم ولی الان سرد شدم نسبت بهش اینم رده نمیشه گفتم بابا من تازه اسایش گرفتم تورو قران ولم کن نمیخوام باهات زندگی کنم ولی کو گوش شنوا کی میفهمه هیچچچچچ اجی باورت میشه ب ولا بخاطر همین کارمون ک بهم خورد رفته تفنگ گرفته گف ب خاک مادر بزرگم میام جلو ببینم کی چی میگه گفتم تو ک هیچ هفت جدتم نمیتونه کاری کنه هر چند این اسغال هر چی بگه همون کارو انجام میده شبا چقد میترسم میخوام بخوابم میگم نیاد داخل چون میدونم حرفی بزنه همون کارو انجام میده 😔😔تففف ب من کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدم😔

اجی تو تاپیکام کل مشکلاتمو گفتم ولی خلاصه بگم با پدرم بحث کرد دیگه ب من پی نداد رفت دور کارا مغازش و ...

آخی عزیزدلم نگران نباش درست میشه همه چی