2777
2789

دوستان نامزد بودم زدم بهم بعد اون گوشی ک واسم گرفت خط ب نام مادرمه فکر کنم دقیق یادم نیست ب نام خودشه یا مادرم پی داده خط ب نام مادرته کد میاد بهم بگوش بنظرتون میخواو سیم کارتو بگیره؟چیزی سرش باشه از قبل میاره بالا براچیشه اصلا؟ میگه گوشی نمیاره بالا خط میزارم باید سیم قبلی باشه نمیدونم چی دنگش چیه خداااا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چیزی روش باشه میاره بالا از قبل یا ن چون شکوندمش نمیاره؟😔

نه دیگه اگر سیم کارت نو بگیره کسی پیام بده میاره بالا اما پیامهای قبل دیگه نمیاره

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
نه دیگه اگر سیم کارت نو بگیره کسی پیام بده میاره بالا اما پیامهای قبل دیگه نمیاره

هووف خدا بنظرت راست میگه ک باید خطی ک روش بوده بزارم کد روش بزنم ک گوشی بیاره بالا؟ نمیدونم نقشش چیه😔

ب مامانتم بگو کد رو اصلا ندی بهش بگو مامان این شاید میخاد هکمون کنه نترس دعوا نمیکنه بگو کلی اطلاعات ...

نمیتونم ب مامانم بگم ولی خداروشکر مامانم خطشو گذاشته لیست سیاه پی بده هم نمیره واسه مامانم😂بنظرت ب موبایل فروشی بگه اونا هک میکنن براش؟😥😪

نمیتونم ب مامانم بگم ولی خداروشکر مامانم خطشو گذاشته لیست سیاه پی بده هم نمیره واسه مامانم😂بنظرت ب ...

ن نمیتونن مگر اینکه کد رو براش بفرستی کد فرستادن همانا دسترسی ب برنامه هاتم همانا خواهر اصلا زیر بار نری ن تنها این کلا کد برا هیچکس تحت هیچ شرایطی نفرستین

ن نمیتونن مگر اینکه کد رو براش بفرستی کد فرستادن همانا دسترسی ب برنامه هاتم همانا خواهر اصلا زیر بار ...

مامانم وقتی بفهمه ک قبلش بهم میگه اونوقت میگم نفرستی واسش بابا رد هم نمیشه میگه یا میدزدمت یا جلو بابات میام بزور میبرمت ببینم کی جلومو میگیره خبر مرگش رد شه خیالم راحته 😔😔