2777
2789
عنوان

این بی عرضگیه یا خاست خدا

264 بازدید | 24 پست

تازه عروس ناخواسته باردار بشه پیشگیری با روش طبیعی بوده باردار بشه بی عرضگی نیس خیرسرمون هر دو تحصیلکرده و بالغ همش احساس میکنم خیلی بی عرضه ام نتونستم حداقل شش ماه جلو خودمو بگیرم یعنی خاک تو سرم

همه چی خواست خداست ولی سهل انگاری خودمون رو گردن خدا نندازیم

قدمش خیر باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه .الهی خیرش را ببینید .ب خدا که لطف و بزرگی خداست .من ک خسته شدم ازبس به هردری زدم که بارداربشم .برو خداروشکرکن که بدون زحمت باردارمیشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

معلومه که خواست خداست

ما بعد از 8سال جلوگیری طبیعی ناخواسته باردار نشدم

و همینطور خیلیااای دیگه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

کاش من باردار میشدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اول اینکه طبیعی روش جلوگیری نیست خودتونو گول زدین

دوما بجای اینکه خداروشکر کنی داری ناسپاسی میکنی حواست هست عایا؟

خیلی ناراحتی برو سقط کن ولی اینجوری نگو

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

اینجوری نگو عزیزم..خواست خداست خودش میدونه چه موقع وبه کی چی بده ...ببین خیلیا دارن دکتر درمان میکنن نمیشه یاطرف اصلا هیچ مشکلی ندارن نه زنه ونه مرده ولی بازم نمیشن

پس چرا من سه ماه از عروسیم میگذره شدم کل شبو گریه کردم

وای چقد ناسپاسی من ۸ ساله ازدواج کردم ولی هنوز مادر نشدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.