2821
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبین

یادتونه تقریبا ۴ هفته پیش تایپینگ زدم ک دو س دفعه بی بی چک گذاشتم مثبت شد بعد اون رفتم آزمایش و مثبت بود 

بتا ۴۰۰ بود  ....

اونوقت الان هفته ۸ میشم آخرین پریودی تاریخ ۶/۱ بوده

هفته ۹ برام سونو داده 

از هفته ۵ کمر درد شدید و زیر دلم خیلی درد میکنه دو برابر درد پریودی ک گفتن طبیعی هست ،تا اوایل هفته ۷ داشتم  درد رو 

بعد اون تقریبا ی هفته هست ن کمر درد اونطوری دارم ن دل درد ممکنه قلب جنین تشکیل نشده باشه و بخاطر اون باشه 

درد سینه هم زیاد داشتم الان ب اون شدت نیستم تهوع اینا هم ندارم زیاد دیگه ....

ممنون میشم چیزی میدونین یا بلدین راهنمایی کنین استرس دارم🥺🥺🥺

خوب چرا نرفتی سونو قلب دیگه وقتشه بهتره بری دکتر بهت شیاف بدن استراحت مطلق داشته باش

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هفته ۹ نوشته برام، الانم استراحت هستم .... فقط اینطوری هشتم میترسم

پس بهتره استرسو ول کنی انشالله که چیزی نیست چنین نی قلب داره عزیزم بسلامت بغلش بگیری

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

چقدر دیر برات نوشته 

قلب هفته ۷ تشکیل میشه 

دیگه نهایت ۸ باید می فنی 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چقدر دیر برات نوشته  قلب هفته ۷ تشکیل میشه  دیگه نهایت ۸ باید می فنی

نمیدونم گفت جدیدا هفته ۷،۸قلب جنین ضربان خوبی نداره و یا زبونم لال تشکیل نشده برا همین هفته ۹ هفته طلایی هست برای قلب جنین اونموقع برو ،ن فقط من برای همه اینطور گفت 

نمیدونم گفت جدیدا هفته ۷،۸قلب جنین ضربان خوبی نداره و یا زبونم لال تشکیل نشده برا همین هفته ۹ هفته ط ...

نمیدونم والا چه جور دکتریه 

همه جا میگن هفته ۷ و ۸ برین 

حتی هفته ۶ هم می‌تونه تشکیل بشه 

ولش کن بیخیال ایشالله که تشکیل شده نگران نکن خودتو 

استراحت کن کار سنگین نکن 

سوره یاسین زیاد بخون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نمیدونم والا چه جور دکتریه  همه جا میگن هفته ۷ و ۸ برین  حتی هفته ۶ هم می‌تونه تشکیل بشه ...

مگه اینکه برم اورژانسی انجام بدم سونو 

چون خیلی نگرانم

ایشالا توکل بخدا 

حتما میخوونم

مگه اینکه برم اورژانسی انجام بدم سونو  چون خیلی نگرانم ایشالا توکل بخدا  حتما میخوونم

نه اورژانس نمی‌خواد 

مگه خدایی نکرده لکه بینی داری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40