2777
2789
عنوان

داداشم

113 بازدید | 9 پست

اگه داداشم 30 سالگی ازدواج بکنه 

به زنش میگم 30سال قبل از اینکه تو عاشقش بشی من عاشقش بودم .

تقریباً تفاوت سنی مون 3/5 هست .

اون لحظه ای که مامانم از بیمارستان آوردش نمی دونستم داداشمه این حتی اسمش نمی دونستم ولی با تمام وجود عاشقش بودم طوری که برای بقیه عجیب بود 

دیگران فکر می کردن چون تفاوت سنی مون کمه من بهش حسودی می کنم ولی من از لحظه ای که دیدمش با تمام وجودم دوسش داشتم.

تمام خاطرات بچگی مون باهم گذشت تو تمام خاطراتم هست .

یادمه هر خوراکی می خوردیم دقیق باید باهم نصف می کردیم . حتی اگه پیش هم نبودیم برای هم نگه می داشتیم .

یادمه سه چهارسالش بود  نصف یه بیسکوییت رو این قدر تو دستش برا من نگه داشته بود خمیر شده بود.

هیچ وقت فک نمی کنم تو زندگی ام کسی رو به اندازه داداشم بتونم دوست داشته باشم

الان 15 سالشه رفت دکتر گفت دیسک کمر داره هیچ وقتم خوب نمیشه دارم دق می کنم 😭

کاشکی خودم دیسک گرفته بودم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دیسک که چیز خاصی نیست منم پارکی دیسک دارم الان ورزش میکنم حتما بگو یوگا و پیاده روی داخل استخر ...

15سالشه برای همین ناراحتم

وگرنه مامانمم دیسک داره خب اون 40سالشه

آخی رابطه ی من و داداشم هم همینطوره 

عاشقشم و تنها دوستی هست که تمام عمرم داشتم و دارم. اصلا فکر اینکه یه روز بخواد ازدواج کنه دیوونه ام می کنه

من تجربه ای در مورد دیسک کمر ندارم ولی تو فقط بهش امیدواری و عشق بده جوری رفتار نکن که فکر کنه دیگه زندگیش به خاطر دیسک قراره مختل بشه

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد

آخی رابطه ی من و داداشم هم همینطوره  عاشقشم و تنها دوستی هست که تمام عمرم داشتم و دارم. اصلا ف ...

وای مامانم که همش میگه بدبخت شدی رفت هر کی ندونه فک می کنه دور از جون قطع نخاع شده مامانم این جوری میگه