2821
2789

روزهایی که سرکارش رو زودتر تعطیل میکنه میره باشگاه دو ساعت و داغون تر و خسته تر ی دوش میگیره و میخوابه 

😐😐😐واقعا تصورم این بود که میتونم با شوهرم فیلم تماشا کنم تا ساعت  ۲ ۳ شب 

ولی شوهرم ساعت ۱۲ جنازه متحرکهه رسما 

شوهر شما هم همینه 

ن ما برعکسیم🤣

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره طفلی از صبح تا ۹ شب سرکاره دیگه جونی براش نمیمونه البته همیشه اینجوری نیست هر چند وقت مرخصی میگیره جایی میریم یا روزاییکه زودتر بیاد میریم بیرون یا فیلم میبینیم ولی خب روی همه مردا الان خیلی فشاره اگه هم حوصله نداشته باش گیر نمیدم گناه داره واقعا 

فیلم دیدن تا 2، 3 شب!!!! صبح مگه نباید بره سرکار!! خب معلومه اشتباه تصور میکردی 

من خودمم ساعت 12 جنازه متحرکم چه برسه شوهرم، وقتی از صبح تا غروب هر دو سرکاریم و بعدشم میایم کارای خونه معلومه وسط هفته نمیشه تا نصفه شب بیدار موند.

اینجور برنامه ها واسه آخر هفته است که تعطیله و میشه بیشتر استراحت کرد.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز