چرا شش هفته سونو رفتی مگه ن اینکه همه هست هفته اولین سونو رو میرن
من بتا دادم بتام ۵۵۰۰ بود بعد رفتم گفتم برام سونو بنویس
میخوام از هفته اش مطمئن بشم چون ۱۲ هفته باید آزمایش ژنتیک بدم همین اینکه من سه ماه پریود نشده بودم گفتم یهو بتام برای سه ماه کمه نکنه توقف رشد باشه که دیدم نه تازه ۶ هفته ام
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
امروزم دقیق هفت هفته هستم و قراره سی ام برای تشکیل قلبش برم
ولی اکثرا و خیلیا برای سونو قلب ک میرن قلب نی نی شون تشکیل شده خداروشکر
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اره عزیزم بهم قول بدیم نکران نباشیم خدادخودش بهمون دادش ایمان دارم بچه هامون سلامت و سالم هستن
منم خودخوری میکنم و هی میگم اگه اگه اگه...
خداب حق عظمت و قدرت خودش همونطور ک نعمت خودشو تو دلمون کاشت همونجوریم سالم بده بغلمون انشالله❤
حالت تهوع داری؟ یکی به من گفت اگه حالت تهوع داری برای اینه که قلبش تشکیل شده نگران نباش انشالله می ...
من ندارم آخه