2777
2789
من واسه مهر کاردانی شرکت کردم رشته فنی اوری اطلاعات و میخوام بدونم مثلا وقتی میگه دانشگاهه یک مکانی شهرک صنعتی و یکی زیر نظر فلان جا هست ایا اینا با هم از نظر مدرک و امکانات فرق دارن
این مراکز از لحاظ مدرک فرقی ندارن.فقط جامع یا پودمانی نوع مدرک شما رو تعیین میکنه.ولی از لحاظ سطح علمی دانشگاه و اساتید با هم فرق دارن.معمولا توی هرشهری یکی دوتا از این مراکز معروفترن.مثلا توی خوزستان جهاد و صنعت آب و برق هم از لحاظ اساتید هم از لحاظ بارعلمی خیلی بهتر از مراکز دیگه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان دخملک یعنی تنها فرقشون فقط از نظر اساتید هست دیگه فرقی تو مدرک ندارن چون یکی نوشته مثلا دانشگاه علمی کاربردی یکی نوشته شهرک صنعتی من پودمانی شرکت نکردم
کلا برا من یه کم توضیح میدین درباره علمی کاربردی چه رشته هایی داره چه جوریاس من دیپلم ریاضیم ولی پیش انسانی خوندم
مطالعه ی کتاب زن کامل نوشته ماربل مورگان رو به همه ی دوستانی که به تغییر مثبت در زندگی مشترک علاقمندند پیشنهاد میکنم
همشون توو مایه های فنی اند؟ مثلا مترجمی زبان داره؟ اصلا فرقش با دانشگاه های دیگه چیه؟
مطالعه ی کتاب زن کامل نوشته ماربل مورگان رو به همه ی دوستانی که به تغییر مثبت در زندگی مشترک علاقمندند پیشنهاد میکنم
مثلا میگیم دانشگاه آزاد همون دولتیه پولیه یا پیام نور غیر حضوریه علمی کاربردی چیه کلا؟