2777
2789
عنوان

خانوما میشه یه لحظه بیاین

61 بازدید | 5 پست

سلام من تو اقدامم الان ۷روز مونده به موعدم زیر دلم گاهی سفت وگاهی هم درد پریودی میگیره وقتی راه میرم یا کار میکنم زود خسته میشم و کمرم درد میگیره ممکنه باردار باشم دیشب هم گرمی جات خوردم فک کردم میخوام پریود شم

الان زوده... علائم پریود و بارداری خیلی شبیه همه بذار از موعدت بگذره بی بی بزن...

میدونی عزیزم تقریبا دوماه پیش بود سقط داشتم علائم م همه مث اون موقع س الان میترسم نکنه باز باردار باسم ودوباره خدای نکرده سقط بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی عزیزم تقریبا دوماه پیش بود سقط داشتم علائم م همه مث اون موقع س الان میترسم نکنه باز باردار با ...

نه عزیزم فکر و خیال بد نکن ان شالله که بارداری و به سلامتی میگیری تو بغلت...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
نه عزیزم فکر و خیال بد نکن ان شالله که بارداری و به سلامتی میگیری تو بغلت...

انشاالله ممنون عزیزم از دعای قشنگت آخه من تنبلی داشتم بعد دختر ۱۰ ساله منتظر نی نی هستم دوماه پیش دوتا سقط پشت سرهم که خودمم نمیدونستم داشتم دکتر گفت چون تو هفته های پایین سقط داشتی لازم نیس جلوگیری کنی من الان هم میترسم هم یجورایی خوشحالم آخه دکترم گفت pcoکامل رفع شده بعد سقطا

انشاالله ممنون عزیزم از دعای قشنگت آخه من تنبلی داشتم بعد دختر ۱۰ ساله منتظر نی نی هستم دوماه پیش دو ...

نگران نباش عزیزم خدا صلاحتو بهتر میدونه... خواهر شوهر منم بلافاصله بعد از سقطش باردار شد و الان دخترش ۲ سالشه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟