2777
2789
منم همش به خودم میگم ما امام رضا رو داریم از طرفی میگم خوبه که اینطوری انرژی زمین کم کم تخلیه میشه ا ...

اره زلزله واقعا وحشت داره من خودم فوبیا دارم حالم به شدت ب  میشه چون بچه که بودم زلزله بم رو اونجا بودم همش دور برم جنازه این همه سال گذشته اما از سرم نمیره انشالله خیره 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه!!! ۷ ریشتر!!!! یا امام رضا  همین الان موسی کو تقی خَنّشَه وِل کِرد رفت رو بوم ...

پس بِری چی مو هیچه نفهمیدوم😐

خاطره خوب کسی شو...                            حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،           آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی              چشمهایش تو را لو دهند!                         
پس بِری چی مو هیچه نفهمیدوم😐

بره که خنه تا ویلاییه

طبقه همکف بودی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
لطفا بچه ها رو نفرستین مدرسه خیلی خطرناکه من بیشترین نگرانیم واسه بچه هاست و سالمندا

والامدرسه بهتره که کلاسشون نزدیک حیاط هست حیاط بزرگ اونوقت توخونه اگه میبود که بدتربود طبقه سومم تابریم پایین...تازه دوربرمون پر از ساختمان هست

لطفا بچه ها رو نفرستین مدرسه خیلی خطرناکه من بیشترین نگرانیم واسه بچه هاست و سالمندا

دیگه حالا که رفت ،هم داشت زلزله میومد حاضر داشت میشد بره،کلاس اولم هست

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم
والامدرسه بهتره که کلاسشون نزدیک حیاط هست حیاط بزرگ اونوقت توخونه اگه میبود که بدتربود طبقه سومم تاب ...

با اون همه ازدحام تا بچه ها بخوان بیان بیرون میدونید چی میشه

هر طور صلاح میدونید

تو خیلی خوبی 😬

🥺چیه خوب وقتی زلزله بزرکتر بیاد با خسارت خدایی نکرده مشهدیا چیزیشون بشه هم وطنای عزیز تر از جانم خیلی غصه میخورم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …