الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام متاسفم منمدرخواست دوستی ها رو رد میکنم میترسم
نه بابا همه که مرد نیستن اونا یه عده مریضن
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نمیتونم تشخیص بدم کی مرد هست کی مرد نیست همه رو ردمیکنم بره
اها...ولی مشکلی نداره اگه کسی مرد باشه ردش میکنی اوایل من فک میکردم کسی درخواست بده شمارتم میبینه😂😂😂
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
میری درخواست میدی به زنا بعد میای ازخودت اینجوری دفاع میکنی که مگه چیکار کرده که کاربرا متوجه نشن بعدم هرجا به نفعته جنسیت رو عوض میکنی واقعا دست شیطان هم ازپشت بستین