2777
2789
عنوان

بخشیدن زیادی ادمو خار می‌کنه

293 بازدید | 17 پست

تلاش خودمو توی زندگی کردم خواستم بچم از داشتن مادرو پدر کنار هم محروم نشه دوسش داشتم زیادی بهش بها دادم الان هرچی میرسه بهم بگه خسته شدم دلم میخواد برم پیش مادرم حتی به سنگ قبرشم راضیم برم کلی حرف که تو دلم تلنبار شدن بزنم بهش کلی گریه کنم خالی شم من از زندگی شوهرم برم یه روز می‌فهمه که چکار کرده پشیمون میشه ؟من زیاد ی دوسش داشتم زیادی هواشو داشتم زیادی بها دادم بهش خیانت کرد بخشیدم جلو مادرش و خواهرش و خالشو عمش و هزارتا غزیبه هربار هزار تا حرف بهم زن باز گفت ببخشید بخشیدم بااینکه از درون داغون شدم له شدم حالم از خودم بهم خورد ولی به روش نیاوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم با بخشیدن خار نشدی....

نعوذبالله خدا اینقدر بخشنده اس....خ ار ...شده؟!!!

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ببخشش ، بزرگواری نشون میده.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

😔اصلا خوب نیستم اصلا خیلی وقته انگار مردم

امیدت به خدا باشه.اگه روبیکا داری برو دوتا روضه گوش بده اشک بریز ،حالت بهتر میشه.

خدا کمکت کنه انشاءالله.

ببخش ، بزرگواری نشون میده.

زیادی بخشیدم الان بهم هزارتا حرف میزنن شریک زندگیت نمیدونه مادروپدرت کی بودن برگرده بگه حروم زاده بگه تو ذاتت خرابه منی که هیچوقت پامو کج نداشتم منی که همیشه دوسش داشتم بخشیدم همه بدی هاشو

زیادی بخشیدم الان بهم هزارتا حرف میزنن شریک زندگیت نمیدونه مادروپدرت کی بودن برگرده بگه حروم زاده بگ ...

خدا بهت آرامش بده.

خدا از حق الناس نمیگذره.دلت به خدا قرص باشه.

خدا جوابشو میده گل.

نمی‌دونم چی بگم ...مرسی عزیزم⁦❤️⁩

خواهش عزیزم❤

اگه بخاطر دخترت هم که شده همیشه شاد و قوی بمون❤

بهترینها رو برات آرزو دارم.

خواهش عزیزم❤ اگه بخادر دخترت هم که شده همیشه شاد و قوی بمون❤ بهترینها رو برات آرزو دارم.

پسره بچم..دیگه انکار واقعا نمیتونم قوی باشم مثل ادمی شدم میدونم سرطان گرفتم به زودی می‌میری تلاشی برای روزای اخر قشنگ زندگی کنم نمیکنم 

بازم ممنون که تو تاپیکم موندین باهاتون دردودل کردم 

پسره بچم..دیگه انکار واقعا نمیتونم قوی باشم مثل ادمی شدم میدونم سرطان گرفتم به زودی می‌میری تلاشی بر ...

ای وایی فکر کردم دختره😊

دیگه خلاصه ببخشید،سعی کردم همدل باشم.انگار موفق نشدم😔

خواهش گل،یاعلی🌹

ای وایی فکر کردم دختره😊 دیگه خلاصه ببخشید،سعی کردم همدل باشم.انگار موفق نشدم😔 خواهش گل،یاعلی🌹

فداتشم مرسی همین چند کلمه حرفات گریه هام بند اومد ارومتر شدم ⁦❤️⁩