2777
2789
عنوان

(کاربر آقا) یه سوال وارونه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد واقعا ما دخترا خیلی بد بختیم چرا حتما باید یکی از ما خوشش چرا من نمی تونم برم خواستگاری کسی که عاشقشم ماها ازدواجمون نه وقتش دست خودمونه نه موردش اون وقت پسرا هر وقت لب ترکنن خواستگاری هر کی میتونن برن جواب رد هم بشنون حداقل تو سینشون نمی‌مونه ولی مادخترا نباید عاشق بشیم چون حق گفتن نداریم این عشق تا ابد خفمون میکنه متنفرم از این زندگی

من چرا نمیتونم تصور کنم ولی فک کن غرورتو بذاری زیر پا بری خاستگاری بعد ردت کنه نه هیچوقت دوس نداشتم ...

من نمیتونم تصورشو کنم چون هیچ معیار و ذهنیتی بجز شوهرم ندارم واقعا الان شوکه شدم حتی ذهنم تو فکر کردن خیالی به کس دیگ قفل میکنه

داستان ملا نصرالدین و پسرش که خرشون رو میبردن شهر بفروشن دیدید ؟؟

خوندم . ولی اگه من ازدواج نمیکردم ی سری حرفا واقعا تمومی نداشت انقد خواستگار رد کرده بودم میگفتن حتما مشکل داره بعدم این موضوع موصوعی نیست ب سادگی بشه ازش گذشت