2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردی دخترم 12بود فقط بهش قطره زردی دادم زیادم نذارش اونجا گناه داره میان ازش خون میگیرن دم ب دیقه اومد رو دوازه مرخصش کن خودتم اصلا ادویه جات گوشت چیزای گرمی نخور اگه شیر خودت میدی ولی یه چند روز بهش شیر خشک بده بهتره تا زردیش کم شه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خودمم سزارین شدم بخیه هام میسوزه رو صندلی نشستم از طرفی خیلی دلم واسه بچم میسوزه تو دستگاه 

دقیقا همه ی مامانا این شرایطو تجربه کردن ی هفته دیگه کامل خوب میشی .‌

خودمم سزارین شدم بخیه هام میسوزه رو صندلی نشستم از طرفی خیلی دلم واسه بچم میسوزه تو دستگاه 

اشکال ندارع چیزی نیست زردی زود خوب میشه نهایت یکی دو روز 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شیرخشک بده 

ند تند شیر بده بذار مدفوع کنه زودتر خوب میشه

خودتم اگه شیر میدی گرمی نخور

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نمیزارن اینجا همش میان سر میزنن که کسی شیرخشک نده☹

اره بیمارستان سخت میگیره متاسفانه

ولی کاش خودت دستگاه اجاره میکردی میبردی خونه تند تند هم شیر میدادی هم استراحت میکردی هم شیرخشک

هم بدنشو با کاسنی میشستی 

ک زودتر خوب بشه

چون بیمارستان اعتقاد داره زود ب زودم شیر نده چون از دستگاه تند تند در میارن سختشونه ولی میگن ب ضرر بچه ست 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
تو خونه دستگاهشو اجاره میکردی  اینجوری هم خودت راحت استراحت میکردی هم هزینه هات کمتر میشد  ...

نمیدونستم میشه اجاره کنی.ولی یه خانمی که اینجا هست اجاره کرده بودن ولی اصلا زردی بچش پایین نیومده بود آخرشم آوردن بستری کردن الان زردیش اومده پایین