2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی چند پول بیمه میدی چند درصد خودت پرداخت میکنی ویزیت و درمان و اینا میشه توضیح بدی من میخوام عمل ...

عزیزم من یکسال رو حدود ۵و ۸۰۰دادم .. فرانشیز ده درصد و بیست درصد داره که من ده درصد رو انتخاب کردم ینی ده درصدشو خودم پرداخت میکنم.. تا سقفی که توی بسته بیمه ای که خریداری کردی میتونی استفاده کنی.. اگر جاهایی که با بیمار قرارداد داره بری فقط ده درصدشو پرداخت میکنی ولی اگر جای دیگه بری باید فاکتور تایید شده ویزیت یا دارو وب ای آزمایش فاکتور همراه با جواب آزمایش یا مثلاً اگر دندونپزشکیه عکس قبل و بعد همراه با فاکتور ببری تا پول به حسابت واریز بشه.. 

برای عمل که گفتید دوره انتظار سه ماهه داره و البته چیزی که میدونم اگر بدونند بخاطر عملتون دارید میآید بیمه بشید فکر نکنم شاملتون بشه چون حتی توی توضیحاتشون هم گفتند برای همین چند تا بیمه زنگ بزنید تلفنی و سوال کنید حتما چون اطلاع دقیقی در این موردش ندارم .. در مورد دارو هم اینکه هزینه داروهای خارجی رو نمیدن فقط داخلیارو