عزیزم خودت باید بری کلانتری روسرمامور.ایستی بری دقیق جایی که طرف هست روبگیری ببری وگرنه کلانتری دلش نسوخته
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
کلانتری که مامور نمیفرسته خودت بایذ زنگ بزنی بگیی جلب دارم بیان بگیرنس
دقیقا م
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
آخه دادستان گفت نیازی به شما نیس.خود کلانتری اقدام میکنه
نه هرلحظه که مطمئن شدی طرف دردسترس هست بروکلانتری سریع باماموربروبگیرش...اینجوری تایکسال هم باشه هیچکه کاریش نداره ...مگر اینکه جرمش خیلی سنگین باشه..اگه شاکی خصوصی داره باید حتما خودشخص همراه باشه...دادستان میگه ولی کلانتری باید روکله اش باشی...من خودم این راه رفتن