یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️منمیمبانوهستم ، ²²سالمه👑🤓یدختر جنوبیِخونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ینومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌... کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیتها فقط یه خواب...🌱🥲 ‹ هیچمسیریخالیازاُمید ؛ نیست !☁️′🌿 ›️ پس بهخاطر خودت، رشد کن. بهخاطر خودت، ایستادگی کن. بهخاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن! چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو، موفقیتِ تو و حالِ خوبت به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطرابها..🌱🧡️ دوستدارشما : میمبانو🤓👑
عزیزم یه چیز درباره سلیقه بهت بگم.آویزه گوش کن تو نمیتونی نظر همه رو باهم داشته باشی یکی از ی چیز خوشش میاد یکی نمیاد مهم سلیقه و نظر خودت شاید تو یه جمع ۱۰۰ نفری ۵۰ نفر موافق باشن ۵۰ نفر مخالف این خودتی که باید از یه چیز خوشت بیاد ولی اگه انتخاب کردی دیگه به نظر دیگران اهمیت نده
نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری