2777
2789

ارد میخوای بریز تو مشما و یه کاسه اب یخ 

تو ارد ادویه و نمک نزن که ارد رو حروم کردی 

مرغ رو طعم دار کن و نمک بزن و اول بنداز تو ارد بعد اب یخ بعد ارد و اب یخ و بعد ارد و اب یخ سه بار 

بنداز تو روغن داغ سرخ سرخ کن به این میگن مرغ پولکی سوخاری عالی ترین دستور مرغ سوخاریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارد میخوای بریز تو مشما و یه کاسه اب یخ  تو ارد ادویه و نمک نزن که ارد رو حروم کردی  مرغ ...

واقعا؟ من پودر سوخاری میزنم. فیله مرغ میذارم و قبلش نمیپزم. 

چه جالبه امتحان میکنم ان شاءالله. 

من تیکه های مرغ روداخل روغن دوطرفشوسرخ میکنم هیچی نمیزنم بهش بعدتوهمون روغن درشومیزارم زیرشوخیلی کم میکنم تااروم مغزپخت بشه .درکنارش حلقه های پیازهم میزارم ک داخل روغن عسلی بشه تقریبا یک ساعت مغزپخت میشن واماده درکنارسس انارخیلی خوشمزه میشه بوزخم هم نمیده میتونی اخرسرزعفرون هم رومال بزنی ب مرغ ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

من مرغهارو با نمک مزه دارمیکنم و چند ساعت تو شیر داخل یخچال استراحت میدم بعد هر تیکه رو اول تو آرد سفید بعد تخم مرغی که با زردچوبه هم زدم و آخرم تو آرد سوخار میزنم و بعد تو روغن داغ با شعله کم سرخ میکنم

واقعا؟ من پودر سوخاری میزنم. فیله مرغ میذارم و قبلش نمیپزم.  چه جالبه امتحان میکنم ان شاءالله. ...

منم نمیپزم قبلش ولی فیله هارو نازک کنید و دراز و نازک بهتره 

و اینکه با پودر سوخاری روغن میسوزه فقط ولی پولکی شدن فقط با ارد و اب یخه که تو  فست فودی ها اینجوره