سلام خوبین من التهاب روده دارم چند روزه شکمم ب شدت ورم کرده انگار که باردارم در این حده ورمش و درد شدید توروخدا کسی اگ چیزی میدونه از این بیماری راهنماییم کنه
عزیزم اگر شکمت کار نکرده ورم برای همینه از غذاهای فیبر دار و مایعات فراوون استفاده کن از داروهای ملین استفاده کن جواب نداد حتما دکتر برو روده عضو به شدت مهمیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره کارنکرده ولی فقط یک روز یعنی ورمش مال همینه؟ و اینک شما تجربه ای دارین؟ درمان داره؟
عزیزم تجربشو ندارم من پرستارم از روی مریض ها که دیدم گفتم ورم شکمتون احتمالا به دلیل کار نکردن شکمتون هست غذاهای فیبر دار و اب و داروی کمکی استفاده کنید اگر اجابت مزاج نداشتین حتما دکتر مراجعه کنید
عزیزم تجربشو ندارم من پرستارم از روی مریض ها که دیدم گفتم ورم شکمتون احتمالا به دلیل کار نکردن شکمتو ...
ممنون از راهنماییت عزیزم.. روزی 17 تا قرص میخورم خسته شدم بنظرتون درمان داره؟ و اینک یه خانومی بهم گفتن چیزای ک فیبر ندارن بخورم فیبر ضرر داره خوب شد شما بهم گفتین