2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین مادر شوهرم رو مخمه

809 بازدید | 39 پست

گیر داده که پسر چهار سالمو بذارم شبا اونجا بخوابه که عادت کنه بچم دنیا اومد موقع بیمارستان رفتن بهانه نگیره.با هر زبونی بهش میگم نیازی به عادت کردن نیس باباش کنارشه اونموقع تنها نیست که.و اینکه اصلا نمیپسندم بچم بدون من یا پدرش شب بخواد جایی بخوابه.اصلا نمیفهمه باز هر موقع میریم اونجا به پسرم اصرار میکنه مامان جون امشب پیش ما بمون.بنظرتون چجوری بهش بفهمونم؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همون هرسری بگو نه مامان جونش تو خونه خودمون راحتتره 

متاسفانه مادرهمسر منم این اخلاقش بده واقعا یک حرفو باید چندین و چند بار بگی تا بلکه اثر کنه ، دیگ منم عادت کردم و متاسفانه تخریبی جواب میدم 

چقد از این نفهمی مادرشوهرا بدم میاد

خیلی رو مخن بخدا مامان خودم یبار گفت بذار شب پیشمون باشه گفتم نه مامان دوس ندارم با هم میایم میریم دیگه نگفت اصلا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

عزیزدلم اونم مادربزرگشه چه عیبی داره 

من خودم از کنار مادر بزرگم لذت میبردم 

بعدشم وابستگی بهت کمتر میشه واسه بچه دومت هم راحتر میتونی بهش برسی

به نظرم تجدید نظر کن فدات بشم 

خیلی رو مخن بخدا مامان خودم یبارم گفت بذار شب پیشمون باشه گفتم نه مامان دوس ندارم با هم میایم میریم ...

اینبار رک تر بگو 

بگو دوس ندارم بچم شب جایی رو غیر از خونمون بمونه واس همین دیگ بحثی نکنیم راجبش 

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉

یه مدت اعصاب فولادی لازم داری از حرفت کوتاه نیا 

یبار رک بگو مادر جان چند بار گفتم بچه بهتره خونه پیش ما باشه بدون بچه ام خوابم نمیبره بعدش پدرش هست شما نهایت اون شب بیاد خونه ما پیش پسرت هم هست بخواب 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
احتیاجی نیست ب اون بفهمونی  ب پسرت بگو ک نباید شب اونجا بمونه ک وقتی بهش گفت اون بگه ن

همش میگم به پسرم ولی نمیدونی چقد اصرار میکنه قشنگ بچه وسوسه میشه

همش میگم به پسرم ولی نمیدونی چقد اصرار میکنه قشنگ بچه وسوسه میشه

حالا مادر شوهر من اگ نوه ها خونشون باشن دیگه اینقدر حرف میزنه بد اخلاقی در میاره ک همه فرار میکنن

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
شایداز روی دلسوزی میگه بذاربمونه

بخدا اگه از دلسوزی باشه فقط زورگوا میخواد همیشه حرف حرف خودش باشه.روانیم کرد تا دست برداره هر صبح از نوزادی پسرم میومد خونمون که ببرمش خونه خودمون