گیر داده که پسر چهار سالمو بذارم شبا اونجا بخوابه که عادت کنه بچم دنیا اومد موقع بیمارستان رفتن بهانه نگیره.با هر زبونی بهش میگم نیازی به عادت کردن نیس باباش کنارشه اونموقع تنها نیست که.و اینکه اصلا نمیپسندم بچم بدون من یا پدرش شب بخواد جایی بخوابه.اصلا نمیفهمه باز هر موقع میریم اونجا به پسرم اصرار میکنه مامان جون امشب پیش ما بمون.بنظرتون چجوری بهش بفهمونم؟
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یبار رک بگو مادر جان چند بار گفتم بچه بهتره خونه پیش ما باشه بدون بچه ام خوابم نمیبره بعدش پدرش هست شما نهایت اون شب بیاد خونه ما پیش پسرت هم هست بخواب
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......