بی خیال شاید قصد بدی نداشته، من برا مامانم چیزی میخرم سریع میبره میده ب یکی ک نیازمنده اصلا ناراحت نمیشم چون بهم میگه مادرجان بنده خدا نداره گناه داره بذار دل اونام شادبشه
دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
مهم نیست برام البته مجردم ولی خب شاید واقعا به دردش نمیخورد. حالا شما هم خوشحال باش دل یه نیازمند ...
اره فقط دلم با همین اروم میگره که ت شرایط سخت زندگیم وقتی خودم طلا درس درمون نداشتم براش طلا هریدم تا خوشخال شه و اون دلمو مثل همیشه شکست میدونم که خدا خیلی دوسم داشته و خاسته اون هدیه باعث خیر و دعای خوب برام باشه
یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
دیگه براش نخر گله کرد بگو ندیدم تاحالا چیزی ک میخرم رو استفاده کنی فکرکردم ازسلیقه م خوشت نمیاددیگه نمیخرم
دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خب ادم بهش برمیخوره چرا باید کادوی شما رو ببخشن از مال خودشون بذل و بخشش کنن کارشون درست نی ...
ولی من از کارمامانم ناراحت نمیشم تازه خوشحالم میشم ک توشادکردن دل ی آدم سهیم بودم ولی خب اینکه مامانمه بی دلیل نیست مطمئنا اگه مادرشوهرم اینکارو بکنه حتما بدم میاد ک خوشش نیومده و...🤣🤣پس ب دیدگاه خودمون ربط داره کارطرف