2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 52 پست

بی خیال شاید قصد بدی نداشته، من برا مامانم چیزی میخرم سریع میبره میده ب یکی ک نیازمنده اصلا ناراحت نمیشم چون بهم میگه مادرجان بنده خدا نداره گناه داره بذار دل اونام شادبشه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیست برام البته مجردم ولی خب شاید واقعا به دردش نمی‌خورد. حالا شما هم خوشحال باش دل یه نیازمند ...

اره فقط دلم با همین اروم میگره که ت شرایط سخت زندگیم وقتی خودم طلا درس درمون نداشتم براش طلا هریدم تا خوشخال شه  و اون دلمو مثل همیشه شکست میدونم که خدا خیلی دوسم داشته و خاسته اون هدیه باعث خیر و دعای خوب برام باشه

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

چی خریده بودی؟ احساس میکنم کارش دلیل داشته.این کار بی دلیل کسی انجام نمیده .مگر اینه اون شخص شدیدا ...

انگشتر طلا  ینی من کاری کردم؟

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بی خیال شاید قصد بدی نداشته، من برا مامانم چیزی میخرم سریع میبره میده ب یکی ک نیازمنده اصلا ناراحت ن ...

اخه منم ت شرایط سختم اونو خریدم 

بی خیال شاید قصد بدی نداشته، من برا مامانم چیزی میخرم سریع میبره میده ب یکی ک نیازمنده اصلا ناراحت ن ...

خب ادم بهش برمیخوره

چرا باید کادوی شما  رو ببخشن

از مال خودشون بذل و بخشش کنن

کارشون درست نیست

خب ادم بهش برمیخوره چرا باید کادوی شما  رو ببخشن از مال خودشون بذل و بخشش کنن کارشون درست نی ...

دقیقن ن برام عیدی اورده ن کادو تولد من گذشتم خاستم خوشحالش کنم دلمو شکست

اشتباه کردی!! برای کسی بمیر که برات تب کنه

اره دقیقن همرو مثل خودم‌میبینم

اخه منم ت شرایط سختم اونو خریدم 

دیگه براش نخر گله کرد بگو ندیدم تاحالا چیزی ک میخرم رو استفاده کنی فکرکردم ازسلیقه م خوشت نمیاددیگه نمیخرم

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خب ادم بهش برمیخوره چرا باید کادوی شما  رو ببخشن از مال خودشون بذل و بخشش کنن کارشون درست نی ...

ولی من از کارمامانم ناراحت نمیشم تازه خوشحالم میشم ک توشادکردن دل ی آدم سهیم بودم ولی خب اینکه مامانمه بی دلیل نیست مطمئنا اگه مادرشوهرم اینکارو بکنه حتما بدم میاد ک خوشش نیومده و..‌.🤣🤣پس ب دیدگاه خودمون ربط داره کارطرف