felfl مدیر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عنوان مادرشوهرم دلمو شکست | مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 52 پست برای تولدش کادو خریده بودم چن روز ازش نگزشته برده داده به نیازمند شما باشید دلتوننمیشکنه یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته 1402/07/23 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 به نیازمند طلا میدین والا بمن ک میرسه میگن نداریم چیزی بهت بدیم نمیدونم چرا داده یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
میتوکندری عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3113 دقیقن ن برام عیدی اورده ن کادو تولد من گذشتم خاستم خوشحالش کنم دلمو شکست عزیزم ناراحت نشی ها ولی حقت بود.دگ چای شیرین بازی درنیار خودت طلا نداری بعد رفتی برای مادرشوهر خریدی؟تو این گرونی؟🤨🤨
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 الکی گفته ،احتمالا فروخته.... الآن هم خواسته کار شما رو بی ارزش کنه ،وگرنه کسی طلا نمیده به نیازمند& ... چیکار کنم هرجوری اخترام میزارم بازو وضعم اینه یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عزیزم ناراحت نشی ها ولی حقت بود.دگ چای شیرین بازی درنیار خودت طلا نداری بعد رفت ... اره واقن حقمه واسه مادر خودم نخریدم برا اون بی لیاقت خریدم یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 شوهرت چی گفت؟ چی میتونه بگه مادرشه ولی ناراحت شد یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
ماری3 عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 3406 چیکار کنم هرجوری اخترام میزارم بازو وضعم اینه عزیزم احترام نزار ،کم محلی کن.مطمین باش عزیزتری
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عزیزم احترام نزار ،کم محلی کن.مطمین باش عزیزتری 😞 یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته