2777
2789
عنوان

از دست مامانم دارم دیونه میشم

207 بازدید | 15 پست

بخدا دیگه دیونه شدم😭😭😭

یکساله ازدواج کردم 

دقیقا از زمانی که ازدواج کردم مامانم باهام لج کرده 

دائم دعوا میکنه میگه تو چیکار میکنی تو خونه من برو خونه خودت دیگه هر کاری میکنم به چشم نمیاد  

با اینکه در ماهی یه هفته  شوهرم میاد خونمون بخاطر همون دائم دعوا میکنه و بهم غر میزنه در حدی که تا الا چند بار وسایلمو جمع کردم برم  بابام برم گردونده   شوهرمم وضعیت مالی خوبی نداره که به این زودی بریم خونه خودمون  انقدر فشار بالامه که دارم دیونه میشم دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم😭

بشین گریه کن خودتو خالی کن😃

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه عادیه من با اینکه ده ساله سرزندگیمم هنوز مشکل دارم با مامانم.با شوهرم و با دامادمون نمیسازه☹️

واقعا چرا باید اینطوری باشه اصلا ارامش ندارم خیلی حالم بده اصلا نمیتونم با مامانم درد دل کنم یا مشورت بگیرم دائم میزنه تو سرم میگه من شانس نداشتم بچه هام یه چیزی بشن

باازدواج شما مخالف نبوده احیانا؟شوهرتون مورد پسندش هست؟

چون شوهرم از خانواده بابام هست ناراضی بود و اینکه من خودم دوسش داشتم ولی اتفاقا الا انقدر شوهرم با مامانم خوبه که داداشم نیست ولی مامانم اصلا متوجه نیست 

چون شوهرم از خانواده بابام هست ناراضی بود و اینکه من خودم دوسش داشتم ولی اتفاقا الا انقدر شوهرم با م ...

برگ برندش اینه که به روش نمیاره دست پیش گرفته .

زیاد محل ندید ...من که دیگه اعصاب ندارم از بس بین مامانم و شوهرم بودم

مثل مامان من🥲اصلا هیچی بهش نگو  نزار از زندگیت باخبر بشه

نه واقعا هیچی  نمیگم مخصوصا بدی شوهرمو خانوادشو که اصلا نمیگم  چون همیشه بدترش میکنه نمیدونم انگار اصلا با من لج

نه واقعا هیچی  نمیگم مخصوصا بدی شوهرمو خانوادشو که اصلا نمیگم  چون همیشه بدترش میکنه نمیدو ...

دقیقا باهات لجه میخواد حرصتو در بیاره 

اه اه چرا واقعا یه مادر هووو دخترش باشه

اصلا خودت رو ناراحت نکن 

سعی کن خودتون رو جمع و جور کنید برید تو خونه خودتون 

اگه نه زندگیتون رو نابود میکنه البته اصلا دست خودشون نیست ناخواسته انجام میدن مامان من که نوبره اصلن نمیشه تحملش کرد .ولی جدیدا انقدر بهش میگم و بقیه هم میگن داره بهتر میشه

اصلا خودت رو ناراحت نکن  سعی کن خودتون رو جمع و جور کنید برید تو خونه خودتون  اگه نه زند ...

اره دارم سعی میکنم زودتر برم خونه خودم ولی خیلی ذلم میگیره اخه دختر وقتی ازدواج میکنه مادر باید همدمش باشه نکه بترسم هر چیزیو بگم بهش همش من و شوهرمو کوچیک میکنه جلو شوهر خواهرم