خب خب ویژگی های خواستگار: خانواده خوب، تحصیلات بالا، شغل بسیارخوب، درآمد بالا، خیلی مهربون، احساساتی، مستقل، خودش وخونوادش بسیار علاقهمند به من(چندسال پیش اول اومدن خواستگاریم بابام چون دانشجو بود گفت فعلا مناسب نیست رفت و توو این ۴،۵ سال درس و کار و سرمایه شو جور کرد؛ فامیل دورن و توو این مدت مامانش خیلیارو واسطه کرد که دوباره بیان خواستگاری و...)
خونوادهم صد در صد موافقن و خب راستم میگن، منطقی فکر کنم ایشون همه شرایطش اوکیه و اینده خیلی خوبی داره؛ فقط یه مشکل که به نظر بقیه خییییلی کوچیکه و بی اهمیت و میگن بعد درست میشه حالا میخوام نظرشماهم بدونم
توی این مدت ظاهرشو نتونستم هضم کنم صورتش، پوستش، ریشش، هیکل شدیدا لاغرش، تیپ زدنش و سلیقه بدش توی لباساش و گلایی که میاره برام
توی این مدت از هر مثلا ۶ باری که همو دیدیم، سه بار دلم بهم ریخته از ظاهرش حتی نمیتونم تصوری از رابطه جنسی، لمس و معاشقه باهاش داشته باشم
الان واقعا موندم از طرفی فامیل دارن هی حرف درمیارن برامون منتظرن سرمون شاد بشن و مامان بابام خیلی نگران این موضوعن
دوماه نشده که داریم باهم رفت و امد میکنیم ولی نمیدونم صبر بیشتر به امید حل شدن این مشکل کار درستیه یا نه چون نتیجه معلوم نیست ...
شما جای من بودید چیکار میکردید؟🥲