2777
2789
عنوان

چرا مامانم از من خوشش نمیاد؟!

468 بازدید | 23 پست

بارها شاهد تبعیض هاش بین خودم وخواهروبرادرم بودم.اینقدر تبعیض هاش آشکاره که حتی دیشب داداشم گفت که مطمئنی مامان از توی جوب پیدات نکرده؟!!🥲😐

خیلی دلم رو میشکونه ومن واقعا مشکلات روحی پیدا کردم از دستش! من واقعا از بقیه خواهروبرادرام آروم ترم و حتی خرجمم کمتره و خیلی مراعاتش رو میکنم.اگر کاری داشته باسه ،اولین کسی که صداش میزنه که براش انجام بده من هستم ولی نمیدونم چرا رفتارش با من این جوریه!دلم واقعا شکسته و امروز هم به سیم آخر زدم و هرچی از دهنم درمیوندبهش گفتم و تاکید کردم که ازش متنفرم!دیگه باهاش حرف هم نمیزنم و حتی سرسفره هم باهاش نمیشینم!

من بچه اولم و مجردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بچه اولشی 

بچه دوران جاهلیتش 

مامانا بچه اولشونو به دید بچه نمی بینن بلکه یه مادر دوم واسه بچه های دیگشون می بینن 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤